Wpis z mikrobloga

@Sandrinia: Tzn to akurat ocena co do przedmiotu a nie sprzedawcy,ale sprzedawca ma tylko jedna zła opinie a ponad 300 dobrych wiec spoko zreszta i tak chroni Cię Allegro jakby coś było nie tak
  • Odpowiedz
Naszą działalność rozpoczęliśmy kilkanaście lat temu od księgarni stacjonarnej. W 2007, wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów, postawiliśmy również na sprzedaż internetową.

Księgarnia stacjonarna zlokalizowana jest w Centrum Obsługi Turystów w Brzezince, zaledwie kilka metrów od Miejsca Pamięci i Muzeum Auschwitz-Birkenau.

@Sandrinia: księgarnia jak księgarnia, jak są stacjonarni to raczej nie oszuści. zresztą w literatury obozowej to chyba kokosów nie by nie było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@BlackSlip: no właśnie dlatego nie przepadam za allegro, bo trzeba w razie czego upominać się, walczyć o swoje i takie tam, ale skoro ma dużo dobrych opinii to zamówię jutro. Dzisiaj już mi się nie chce xd
  • Odpowiedz
@Cadfael: ja to jednak najchętniej zamawiam w empiku, czy świat książki, może jakiś debilizm z mojej strony, ale po prostu wiem że w razie czego łatwo zrobić zwrot jak egzemplarz okaże się choć trochę uszkodzony. Ja lubię jak książka jest w idealnym stanie i jak czytam to też dbam o to aby nie pognieść czy tym bardziej nie pobrudzić.
  • Odpowiedz
  • 1
@Sandrinia Gdybyś jeszcze szukała księgarni, w której dostępna jest ta książka to polecam link wyżej, książki w tym ta przyszły w stanie idealnym owinięte folią bombelkową (mało ekologiczne). Jednak coś za coś.
  • Odpowiedz