Aktywne Wpisy

JamesJoyce +8
#sztucznainteligencja #programista15k #programowanie
Boicie sie ai w konteksie pracy? Rozmawiam w pracy z programistami i nawet nie wiecie jak wielu koderow kompletnie wypiera ai.
Boicie sie ai w konteksie pracy? Rozmawiam w pracy z programistami i nawet nie wiecie jak wielu koderow kompletnie wypiera ai.

pearl_jamik +201
przestańcie podniecać się tą sztuczną raszplą holenderką, tu macie prawdziwą naturalną piękność.
#mediolan2026
#mediolan2026
źródło: mmrhs5xw9k7sseajw5kv8t2vzfbk35wc
Pobierz

Kupiłem sobie takie perfumy za 100 ZŁOTYCH. Do tej pory używałem jakichś z avonu za 20 zł. Myślę, prawie 5-krotnie droższe, to muszą super pachnieć. No i fakt, sam zapach ok, ale tylko w ciągu 5 sekund. Psiknę na nadgarstek kilka sekund i już właściwie nic nie czuć. Przecież tego żadna osoba obok nie poczuje eh
#perfumy
źródło: comment_1667922160UFwQ7rGuGmIxANoOFukWqa.jpg
Pobierz@Gacrux: no a jak, bo ktoś mi napisał żeby to brać to ja wziąłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po drugie, jak jedynym wyznacznikiem czy perfumy są dobre jest dla Ciebie ich projekcja i jak długo trzymają na ciele to bierz joop homme, bentley Intense, shaghaf oud albo polecanego lapidusa i ciesz się atomowymi parametrami.
@mingan: np. te tańsze a avonu czułem sam na sobie xD A tu poważnie, czuję zapach tylko jeśli przyłożę nos do koszulki
Dwa razy to o wiele za mało, zwłaszcza w przypadku tanich i niezbyt trwałych zapachów, dupnij z 15 i wtedy zobacz
@YouCanCallMeBillieGates: nie mam nikogo takiego. A co ma sucha skóra do tego?
Ewentualnie spróbuj po prostu na ubranie i wtedy zobaczysz czy faktycznie feler
No hej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora