Wpis z mikrobloga

fajnie sobie #mediaexpert leci w kulki. Miesiąc po zakupie żelazko brudzi ubrania na brązowo a oni nie uznali gwarancji ponieważ „była użyta woda zapachowa lub woda ze środkiem chemicznym”. Tak bardzo są tego pewni, że aż się nie mogą zdecydować co dokładnie zostało użyte.

#reklamacja #zakupy #phillips
  • 27
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@muh078: nagle po miesiacu zaczelo brudzic? Rozumiem ze zgodnie z instrukcja uzywalas wody demineralizowanej takiej co trzeba i nic innego?
  • Odpowiedz
  • 1
@muh078: ale to nie jest woda demineralizowana jakiej powinno sie uzywac, kobietoooo! Syf na filtrze i tyle w temacie #!$%@? zelazko i jeszcze krecisz imbe.
@bgucci dobrze mowisz , jak to jest ze chlop odrazu skuma co jest a baba kreci imbe a sama zepsula XD
  • Odpowiedz
  • 0
@A_R_P: filtr sie zmienia to raz, dwa uzywajac destylowanej masz pewnosc ze nie zacznie sie zadna reakcja. No ale rozowa wie lepiej XD te brazowe slady po miesiacu uzytkowania sa na 99,99% wina użytkownika i tak samo ci powie kazdy serwis. Typiara wali w #!$%@? i tyle.
  • Odpowiedz
@cybulion: no to wiem, ale nie przesadzaj, że od przefiltrowanej, przegotowanej wody po miesiącu tak będzie. Musiałaby codziennie parę godzin prasować, a i tak wytrącony kamień jest biały. I filtr rozumiem, w dzbanku do filtrowania, bo nie wiem o jakim mówisz.
  • Odpowiedz
@muh078: Co za żelazko? Gdybyś kupiła jakiegoś chińczyka z wyprzedaży, to można by uwierzyć, ale jak ci nagle jakiś Braun, Tefal czy inny Philips zaczął brudzić, to hehe, ale nie.
  • Odpowiedz
@Hangry: idąc tą logika moznaby było uznać, ze ci producenci nie musza w sumie mieć gwarancji na swoje produkty, skoro są tacy nieomylni i nie ma możliwości ze wyprodukowali bubla
  • Odpowiedz
  • 1
@A_R_P: ale to jest słowo Opki vs slowo serwisu ogarniajacego taki syf codziennie. Jakos ja wierze serwisowi - jakby byla ich wina to by wymienili. A ty nie probowalas nigdy dodac plynu do plukania albo olejku zapachowego zeby ladnie koszulka pachniala?
  • Odpowiedz