Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Czy ktoś z was używa #osram night breaker led (te które są Street legal) i posiada wydrukowany certyfikat homologacji oraz chciałby się tym papierkiem ze mną podzielić?

#motoryzacja #samochody
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@bogdantestowy: jeszcze pozwolę sobie Ciebie zawołać i dopytać. Ten approval numer co tam jest to masz taki sam nadrukowany na żarówkach u siebie? Bo zgaduję że podczas kontroli jak pokażesz ten papier to i tak nikomu się nie chce rozbierać lamp i sprawdzać info po numerach prawda?
  • Odpowiedz
@misiek735: Szczerze mowiac to nawet nie wiem, pobrałem to zeby sprawdzic co jest w srodku, w Polsce i tak te papiery nie maja zadnego znaczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°) dla mnie najważniejsze ze swieci poprawnie i nikogo nie oślepia
  • Odpowiedz
  • 1
@bogdantestowy: to ja chce zrobić trochę inny patent xD
Kupiłem osram xtr H7 bo mają sterownik poza samymi ledami i czytałem że takie rozwiązanie działa lepiej i wytrzymuje dłużej, i mimo tego że na stronie osram jest napisane że offroad use only to i tak mam to w dupie bo wierzę że nikt mi pod maskę zaglądać nie będzie. A jak ktoś ciekawski się doczepi to pomacham Twoim dokumentem przed
  • Odpowiedz