Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Po uzyskaniu kategorii A1/A3 planuję zakup pierwszego #dron #drony #dji, z którym czekałem do premiery 2.11.

Waham się pomiędzy DJI Air 2S, Mini 3 Pro RC, Avata Pro View i nowym Mavic 3 (Classic), oczywiście w zestawach Fly More Combo + Care.

- Który model wybralibyście?
- Mogę poczekać z #zakupy kilka miesięcy: lepiej brać teraz czy później?
- Gdzie wybrać najkorzystniejsze #ubezpieczenie #ubezpieczenia #oc?
- Czy istnieje spora różnica pomiędzy teorią i praktyką sterowania dronem? Przykładowo: czy w praktyce możliwe jest w miarę bezpieczne operowanie dronem tak, by wylatywał z i przylatywał na balkon mieszkania i/lub podczas lotu znikał z bezpośredniego pola widzenia?

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63666af7768f2f483ae467d8
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Po uzyskaniu kategorii A1/A3 planuj...

źródło: comment_1667656671QPQpcPSq6PIRs7qo5MeGGH.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

RadosnaUkochana: @skarpetyodyna: Dolar akurat ostatnio spada, a co do czekania, myślałem o marcu/kwietniu, gdzie robi się cieplej.

@Sisal: Głównie zdjęcia i filmy malowniczych okolic, jak to w zasadzie każdym dronem - chętnie też domontowałbym sobie kamerę noktowizyjną/termowizyjną. Jakimi kryteriami kierować się przy wyborze spośród tych 4 opcji? Czym się konkretnie różnią ich docelowe zastosowania?
---

Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz
@Mka89: Bo żona też jest pewnie tutaj i nie wie, że typ chce wyrzucić w błoto 6k pln xD Takie trzeba mieć podejście do kupna drona, szczególnie pierwszego. Jeżeli stać Cię na wyrzucenie w błoto takiej gotówki to bierz M3C i tyle.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania: Avata to FVP, jeśli to twój pierwszy dron to Air2s ma dobræ kamerę ale jest głosny i duży mini pro 3, mały poniżej 249g podatny na wiatr ale też dobra kamera i cichy w mieście na luzaka się można pobawić.
  • Odpowiedz