Aktywne Wpisy

wuut +232
A zauważyliście kto najbardziej narzeka na Ukraińców? Niziny społeczne. Aż mi się przypomina jak Brytyjczycy najeżdżali na Polaków że im zabierają pracę, socjal, miejsca w szkołach i szpitalach. Cóż za ironia losu xD
#ukraina
#ukraina

SzycheU +28
Zauważyłem, że od jakiegoś czasu na tagu #ukraina toczy się wykopowa wojna onuce vs ukrofile (tak to chyba można określić).
Każdy sobie tu może napisać co chce a więc parę słówek swoich też wrzucę.
Mamy zaszłości historyczne z Ukrainą jakie mamy jak i również z Rosją. Moim zdaniem argument rzezi wołyńskiej nie powinien być stosowany jako argument przeciwko pomocy militarnej i humanitarnej. Wojna na Ukrainie pokazała, że w tej chwili prawdziwe zagrożenie
Każdy sobie tu może napisać co chce a więc parę słówek swoich też wrzucę.
Mamy zaszłości historyczne z Ukrainą jakie mamy jak i również z Rosją. Moim zdaniem argument rzezi wołyńskiej nie powinien być stosowany jako argument przeciwko pomocy militarnej i humanitarnej. Wojna na Ukrainie pokazała, że w tej chwili prawdziwe zagrożenie
#paliwo #pytanie #pytaniedoeksperta
moje 'robocze/zimowe' gówno autko ma silniczek 1.4 i 75km, więc spalanie na krajowej to jest 4L i mniej, zależy jak się jedzie, w mieście to nawet do 6L można liczyć, i na autostradach pewnie też z 6-7. średnie spalanie z paru tysięcy km mam 4.8L diesla, więc 38,4zł (zaokrąglając cenę do 8zł za 1L)
- 40zł za 2.8 w LPG
- 120zł za 4.0 w benzynie
101 kuca, benzyna
Komentarz usunięty przez autora
35zł/100km 2.0 8V lpg