Aktywne Wpisy

EarpMIToR +4

Glonojad69 +1
#blackpill #przegryw #wychodzimyzprzegrywu
naprawdę nie chcę już się użalać, mam dziewczynę więc to już pół sukcesu, ale mam dosyć upadlania się.
Chcę mieć w końcu wysoką samoocenę i być pewnym siebie, więc dajcie mi jakieś prawdziwe rady jak poprawić wygląd i być obiektywnie ładnym, tak żeby ludzie to zauważali.
Tu macie moje zdjęcie, nie oceniajcie go, tylko moją urodę
naprawdę nie chcę już się użalać, mam dziewczynę więc to już pół sukcesu, ale mam dosyć upadlania się.
Chcę mieć w końcu wysoką samoocenę i być pewnym siebie, więc dajcie mi jakieś prawdziwe rady jak poprawić wygląd i być obiektywnie ładnym, tak żeby ludzie to zauważali.
Tu macie moje zdjęcie, nie oceniajcie go, tylko moją urodę

#gaming #komputery #windows #pomocy
Szkoda, pozostaje mi granie na padzie od PS4, na szczęście steam bez problemu go ogarnia.
Testy przeprowadziłem na 2 padach, Xbox one i Xbox one s (biały z BT, ale łączyłem kablem). Podłączałem do kompa z win11, lapka z win10 i konsoli Xbox series X, różnymi kablami micro USB. Na żadnym urządzeniu żaden pad nie został wykryty. Podłączenie skutkowało
Możliwe, że kable jednak masz ok, a faktycznie z padem coś jest nie tak skoro jest nierozpoznawalny, a komp zauważa, że coś podłączyłeś. U mnie było zero reakcji i powiadomień. Szkoda, że nie wziąłeś