Wpis z mikrobloga

Te ludzie, jak tam się dostać po lewej, czy to wymaga kolejnego dodatku? Mam tylko Atlantis. Czy może tylko nie zauważyłem jak dotąd jakiejś jaskini?
PS czarodziejka znów z tą umięjętnością przyspieszenia ataku wali jak z lasera - coś pięknego ( ͡º ͜ʖ͡º)

#titanquest
rbk17 - Te ludzie, jak tam się dostać po lewej, czy to wymaga kolejnego dodatku? Mam ...

źródło: comment_1667427642h6HakeNM1e7ZXZ4ttkWokN.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

PS: widzę że mój build Burza+Sen? Najs najs, powiedz jak się sprawdza na legendzie ;)

@salad_fingers: póki co dalej świetnie, niczym inferno z Diablo II ale diabelnie skuteczne - ciągle odzyskuję zdrowie wysysając je więc praktycznie nic mi nie robią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcę zgarnąć jak najwięcej osiągnięć ale boję się że przejście wszystkiego w 20 godzin będzie nierealne ( ͡° ʖ̯ ͡
  • Odpowiedz
@rbk17: Grecka Błyskawica bardzo trudna i trzeba się do tego od początku nastawić i przygotować. Zrobiliśmy z @Geomemnon w trybie co-op, przechodząc tylko akty I-IV (nie musisz w końcu mieć zainstalowanych dodatków - polecam je tymczasowo odinstalować) i zmieściliśmy się ledwo (około 19:44 łącznie), ale solo... bez przyszykowania kilku zestawów itemów i rozplanowania całej drogi się nie obejdzie.
  • Odpowiedz
@salad_fingers: za dużo stresu i trzeba by wszystko mieć do cna zaplanowane. Sprzętu jest dużo to by bez problemu się ogarnęło ale to zdobywanie poziomów trzeba by ograniczyć do absolutnego minimum czasowego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tu pewnie chodzi aby sprawdzić samemu kilka wariantów ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na pewno da się szybko tylko trzeba potem szybko zdobywać exp zabijając odpowiednie potwory
  • Odpowiedz
@Geomemnon: Mam na myśli, żeby to solo ogarnąć. Tego nie widzę na self-found :P

@rbk17: Biegniesz, zbierasz mobki, zatrzymujesz się na 3-4 hity czegoś mocnego i najlepiej obszarowego, czyścisz z grubsza i lecisz dalej. Plus questy, one potrafią mocno expem nagrodzić.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@salad_fingers póki co z każdym bossem wychodzę na solo i wygrywam, jedynie z cyklopem oboje padliśmy bo walnął mnie falą, ale np meduzy spoko szybko skosiłem. Jak tylko znajdę lepszy kostur to poziom legenda jest mój ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz