P--------e. Bądź z jednej strony przeciwny wszystkim koronawirusowym wynalazkom, nie zaszczep się, p-----l te całe paszporty i inne ratowania babci, a wreszcie miej okazję zobaczyć na własne oczy, jak służba zdrowia wycierała sobie mordę procedurami; z drugiej - absolutnie gardź każdym, kto stoi po stronie Rosji w wojnie UA-RU i próbuje coś pierdzieć w stronę szeroko pojętego Zachodu (mamy szczęście, że urodziliśmy się akurat tam, gdzie się urodziliśmy, serio). Z jeszcze trzeciej - bądź święcie przekonany, że Polska g---o ugra na wychodzeniu przed szereg i odbudową Ukrainy zajmą się koncerny amerykańskie, niemieckie i angielskie, a PiSowcy za samo to, że przypisują sobie zasługi zwykłych ludzi, powinni dostać po mordach.
@DwemerPuzzleBox: a ja wszystkie te 3 tematy mam w dupie zaraz ide kupić amarene i topczipsy i będę grał w gierki do rana po czym zwale konia w majtki i pojde spać polecam taki bezstresowy styl zycia pzdr
@DwemerPuzzleBox: Jak śmiesz tak pisać ruska onuco, kacapie ty jeden. A tak na serio to wykopki nie ogarniają, że USA = korporacje. Polska zbankrutuje, wykopki pójdą na wojne a zarobi na tym USA i Zachód.
Jak żyć? To już ten sławetny skrajny centryzm?
#koronawirus #ukraina #wojna #centryzm
@mondrymiszcz: mi sie podoba