Wpis z mikrobloga

Wystarczy inny kucharz, jakiś zły dzień, czy masówka bo mają xxx+x*n zamówień


@jakismadrynickpolacinsku: Jasne, bo przecież ciasto na pizzę przygotowuje się w godzinę :)
Pizzę ten "inny kucharz" może co najwyżej spalić, albo nie dopiec.
Ale jakość ciasta i jakość składników to podstawa.
W pizzy z dyskontu nie ma ani jednego ani drugiego.
  • Odpowiedz
@Ziemniak43212: Niestety, ale to raczej rzeczywistość bardzo wielu ludzi i to nie tylko w Polsce.
Ale przez pryzmat wykopu widzimy bardzo niewiele.
Podejrzewam, że jakiś miliard ludzi na świecie zjadło dziś tanią "chińską zupkę" złożoną z syfiastego makaronu, soli i msg.
Myślę, że gdyby wszyscy użytkownicy wykopu wrzucili pewnego dnia zdjęcie swojego posiłku, to nam obu zrobiłoby się przykro :(

Na pewno sporo z tego co jest na tagu to baity i prowokacje, ale sporo puszek mielonki zostanie dziś otwartych i wiele osób będzie zadowolonych z
  • Odpowiedz