Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 27
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@nika_blue Mała uwaga, u Tomka młodszego to Zuza jest najmłodsza ;) . On zabrał tę Kasię na randkę, a druga została z ojcem robić jakieś drzwi xD.
  • Odpowiedz
  • 2
@mgdw: aaa, myślałam, że Kasia najmłodsza, za dużo tych Zuz i mi się mieszają, dobrze, że niedługo pojedzie do domu część, to będzie łatwiej ogarnąć "który jest ojcem kogo" ;)
  • Odpowiedz
@nika_blue: U Tomka młodszego podobno od dawna już wybrana ta Zuza, która robiła z ojcem drzwi, pewnie Arwenę też odprawi w czasie randki.
Mnie mocno zastanawia wybór starego Tomasza. Zdecydował się na babę najbrzydszą, najgorzej się wysławiającą, jakby poniżej normy intelektualnej i chyba mocno dzieciatą (?), a on jest co prawda prosty chłop ("stojała za słupem"XD) ale jednak w miarę ogarnięty i nawet dość zadbany. Nie wierzę, żeby Justyna to
  • Odpowiedz
@jedna_odpowiedz: @mane_tekel_fares: wiecie on sam za piękny nie jest, z tym jego wysławianiem bym też nie przesadzała. Chyba najbardziej pasuje do tej Justyny, ona ma krzywy zgryz, ale jakby zęby ogarnęła to by wyglądała już ok. A tak to są na podobnym poziomie atrakcyjności. Myślę, że pielęgniarce on się po prostu nie spodobał na żywo (ani jego gospodarstwo), a, do tego zabolało ją, że wybrał inną. Klaudia też
  • Odpowiedz
  • 0
@jedna_odpowiedz: no Klaudia też wyglądała troszkę inaczej na zdjęciach, nie pamiętam zdjęć Justyny ani jej listu, ale widział ją już w czasie gadki online więc mógł ją wtedy wywalić jakby mu nie pasowała. Pozatym każdy ma inny gust, nie wiadomo w sumie jaki ma rolnik, może to akurat jego typ?

Zobaczymy na randkach czy coś z tego będzie.
  • Odpowiedz
  • 8
@nika_blue: poza tym największym oszustem tej edycji jest Dahmer który w wizytówce udawał normalnego chłopaka który potrafi się wysłowić, a pewnie czytał z kartki. Jakby dziewczyny zobaczyły przed programem co on wygaduje teraz to by raczej nie miał żadnych listów i może mielibyśmy jakiegoś fajniejszego rolnika/rolniczkę :P
  • Odpowiedz
@nika_blue: W sumie masz rację, nie sposób się nie zgodzić. Mnie tylko dziwi, że nie dał tej pielęgniarce szansy, od pierwszego dnia trzymał ją na dystans. A ona z początku wyraźnie zabiegała o jego uwagę. Ale może czuł się onieśmielony tym, że jest tak młoda, ładna i lepiej od niego wykształcona. A z Justyną rzeczywiście się dogadują, są z tej samej gliny. On prosty chłop, ona prosta kobita. Nagotują sobie
  • Odpowiedz
  • 2
@mane_tekel_fares: no dokładnie, na początku się ciepło wypowiadał o Kasi i myślałam że będzie pojedynek Kasia vs Klaudia a Justyna jest na doczepkę. Ale jak zwykle coś się działo poza kamerami, Justyna mówiła coś, że wieczorem miło spędzają czas, więc pewnie było jakieś ognisko/kolacja/wódeczka i pewnie jakieś spacerki nocne (podobnie jak u Krzystofa i Bogusi) I widocznie chłop się zauroczył akurat nią.

Kasia jest sympatyczną i była miła dla Rolnika,
  • Odpowiedz
A tak na serio Wąski podsumował: Marta do tańca i do różańca, Sylwia tylko do tańca, a Ada po środku. Wspomniał też, że nie szuka pracownika tylko żony, czyżby pracowitość Marty nie była najlepszą strategią?

@nika_blue:

No właśnie dobrze wąski mówi, ja się z nim zgadzam. On mówił, że nie oczekuje, żeby dziewczyna robiła to co on, ale coś tam pomogła. A te młodsze dziewczyny z ostatnich edycji tj. stonka,
  • Odpowiedz