#anonimowemirkowyznania Mój związek to jest jeden wielki żart. Jestem z dziewczyną tylko dlatego, że jest atrakcyjna i mogę z nią spędzać czas. Nie jest dla mnie przyjaciółką, nie mogę jej zaufać. Jest narcystyczną i arogancką osobą. Strasznie to wszystko powierzchowne. Niby sobie mówimy że kochamy siebie, ale tak szczerze, nie czuje do niej jakiś wyższych uczuć. Widzę ostatnio, że wspomina coś o małżeństwie. Ja na to wielkie iks de. Pasuje mi to co jest.
Zanim wspomnisz coś, że ją okłamuję. Jak tylko chciałem się zwierzyć z czegoś to nie byłem przez nią zrozumiany. Jest wielkim narcyzm, jej koleżanki ten sam sort, chociaż s--s jest spoko, ale to absolutnie wszystko.
Mój związek to jest jeden wielki żart. Jestem z dziewczyną tylko dlatego, że jest atrakcyjna i mogę z nią spędzać czas. Nie jest dla mnie przyjaciółką, nie mogę jej zaufać. Jest narcystyczną i arogancką osobą. Strasznie to wszystko powierzchowne. Niby sobie mówimy że kochamy siebie, ale tak szczerze, nie czuje do niej jakiś wyższych uczuć. Widzę ostatnio, że wspomina coś o małżeństwie. Ja na to wielkie iks de. Pasuje mi to co jest.
Zanim wspomnisz coś, że ją okłamuję. Jak tylko chciałem się zwierzyć z czegoś to nie byłem przez nią zrozumiany. Jest wielkim narcyzm, jej koleżanki ten sam sort, chociaż s--s jest spoko, ale to absolutnie wszystko.
#zwiazek #zalesie #s--s #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6360d0dcdbaf114ed5dbb586
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez moderatora