Aktywne Wpisy

Pechpechpech +55
#przegryw no nic panowie idę do tego klubu trzymajcie kciuki i nie piszcie ze oski bo to czysta desperacja przegrywa lvl 32. Dużo kasy w to włożyłem a narazie jedyne co mam to sraczka i dwie rany na jajkach od nożyczek.. ogólnie będzie ciężko ale przynajmniej walczę i bierzcie ze mnie przykład. Jak coś wyrwę to wrzucę jej foto tutaj później

RaszuVanTraszu +11
Rozwala mnie najbardziej to że w PO wszyscy mają zbiorową amnezję. Wypowiadają się i obiecują jakby byli nową partią, tymczasem rządzili przez dwie kadencje, gówno zrobili, a na koniec stracili mandat społeczny na korzyść PiSu. I to jest dzisiejsza opozycja która chce rządzić tym krajem. Druga rzecz która mnie rozwala to że obecni 30-latkowie pamiętają #!$%@? lat 2007-2015 i zdarzają się tacy którzy będą głosować na Tuska i spółkę.
#wybory
#wybory
Ten argument jest podnoszony przez wszystkich ludzi będących za jackiem. Zgadzam się z tym, że zachowuje się #!$%@?. Nie oznacza to jednak, że powinniśmy przyklaskiwać obrażaniu jego dziecka, które w żadnym stopniu nie jest odpowiedzialne za to, co robi jego ojciec. I zachowanie jacka jest tak samo naganne, jak zachowanie sergiusza. Nie żyjemy w średniowieczu, żeby wyznawać zasadę oko za oko, ząb za ząb.
#famemma
@zdziczaly:
To wytłumaczę jak ja to widzę. Dzieciak poszedł do podstawówki. Nie wiem, czy nie pamiętacie, czy pamiętać nie chcecie, ale dzieci w tym wieku są bezwzględne. Będą mówić wszystko, żeby kogoś zabolało. Murański zainsynuował, że sergiusz jest impotentem i nie potrafił zapłodnić swojej kobiety, więc tę kobietę zapłodnił mu jego kolega. Z tych słów jednoznacznie można wyczytać, że jego kobieta jest #!$%@?ą, która przespała się z jego przyjacielem
Jak obrażał i obraża ludzi w internecie to ok.
A jak jego obrażają to "ojejku jejku"
Ja to wieżę tak. Wykopki obrażają sergiusza, a on jest taką #!$%@?ą że robi zasłonę dymną w postaci " syna mi obrażają ".
Powtarzam.
Zgadzam się z tobą w tym