Aktywne Wpisy
Trabancik +42
Czas na sobotnią kontrolę tapet na telefonie, zapraszam serdecznie do wysyłania screenshotow.
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
josb515 +885
Rozpocząłem/am poważną naukę języka polskiego.
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
#muzyka #internet #technologia
W pewnym momencie przestali puszczać muzykę pedofila Michela Jacksona. Nie minął rok i znów w radiu leciał. Wszystko pod publiczkę ¯_(ツ)_/¯
@MarianoaItaliano: no powiedz ile. Ile to epokowych dzieł usunęło na zawsze Cancel Culture? Wymień chociaż dziesięć skoro "głowa mała".
@MarianoaItaliano: XD aha czyli zaczynamy że wszystkiemu winne Cancel Culture ale jak ktoś prosi o przykład to jednak wcale nie.
Upadek for internetowych na rzecz Facebooka/discorda i innych tworów to moim zdaniem jedna z największych strat dla wymiany ludzkiej wiedzy w 21 wieku no ale nijak to z Kayne Westem powiązać
@MarianoaItaliano: no słusznie. Ludzka wygoda wygrała z trwałością wykupionych treści i z tym nic nie zrobisz. Oczywiście nikt Ci nie broni poświęcić trochę czasu i ściągać na
@MarianoaItaliano: Dla mnie są lepsze pod względem wygody. Synchronizacja między urządzeniami, dzielenie się playlistami, słuchanie nawet bez pobierania niczego na dysk, rekomendacje itd. A że nic na streamingu nie jest wieczne... każdy z dwiema szarymi komórkami zdaje sobie z tego
Komentarz usunięty przez autora
@Morf: Witam, albumów Honoru takich jak "Urodzony Białym" czy "Droga Bez Odwrotu" nie można znaleźć już nigdzie poza rac-forum.pl. Kupno płyt przez olx czy allegro niemożliwe. Ogólnie muzyka nie do dostania. Pozdrawiam