Aktywne Wpisy

janeeyrie +48
Mam znajomego w Stanach, który prowadzi swoją firmę IT (w sumie to na razie start-up, tyle że dobrze doinwestowany). Wymyślił ostatnio, że otworzy w Polsce oddział, żeby obciąć koszty. I zaczął mi opowiadać, że ma nadzieję znaleźć młodych programistów, koniecznie mężczyzn, którzy będą pracować po 14 godzin na dobę, najlepiej także w weekendy. Zaczęłam mu tłumaczyć, że w Polsce obowiązuje prawo pracy i że tak nie wolno, a on na to, że
kukold +8
Czy ktoś przerabiał temat kupna mieszkania z lokatorami? Kupiłem okazyjnie kawalerkę, w której na umowę najmu mieszka jakaś kobita z dzieckiem (mają zameldowanie). W jaki sposób mogę rozwiązać umowę aby przeprowadzić remont i wprowadzić się do mieszkania możliwie szybko?
#nieruchomosci #prawo
#nieruchomosci #prawo
1. z zadbana, piękną kobietą na którą musicie wydawać pieniądze między innymi na jej: komsetyki,
wizyty u lekarzy medycyny estetycznej, inne zabiegi poprawiające wygląd, ubrania, fryzjera, paznokcie, depilację, perfumy, dentystę itp.
2. albo związek z mało zadbaną kobietą taka 4/10 która sama sobie kupuje kosmetyki, ale nie jest tak zadbana ja pierwsza bo jej na to nie stać i nigdy nie będzie?
Co wybieracie?
#niebieskiepaski #zwiazki #przegryw
Zdecyduj się
bo niechciałbym związku z pasożytem
nie wydaję kasy na zadbaną (cebulactwo), z mniej zadbaną próbuję się czasem umówić
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: Nie musi być obiektywnie ładna. Ważne żeby mi się podobała ¯\_(ツ)_/¯
To jedna z isntotnych cech kobiety. To jest fundament do dalszej relacji.
Ta 4/10 może przewyższać tę pierwszą innymi cechami.
Ps. Ta zadbana, piękna kobieta - może wcala taka nie jest. Jest po prostu bogata ( ͡º ͜ʖ͡º)
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: skłamałbym jakbym powiedział, że nie, ale w związku chyba nie to jest najistotniejsze
no może nie pociąga aż tak jak ta laska 10/10,
ale jednak samotność nakazuje robić jakieś ruchy społeczne :)
więc co mamy tu do wyboru?
1 księżniczka 10 którą trzeba utrzymywać
2 laska z sąsiedztwa 4 która nie jest tak zadbana ale ogólnie jest OK ( czy może ma siurka? powiedz wszystko :DD)
3 pójście do burdello
jak dla mnie 2 to jest dobry balans pomiędzy 1 i 3 -
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: związki gdzie wygląd jest najważniejszy nie trwają za długo
To nie znaczy, że komuś nie może się podobać. Przecież zawsze znajdzie się gdzieś ktoś bardziej atrakcyjniejszy ¯\_(ツ)_/¯
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: zakłamujesz rzeczywistość pod swoją tezę patrząc po Twoich wpisach
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus:
no może nie desperacja (słowo to ma źródło w łacinie gdzie oznacza rozpacz ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
tylko pragmatyzm
ale jakbym miał za taką myszką 4 się uganiać i zbierać nenufary w stawie, to pasuję
To już odrębny temat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie zawsze dobry wygląd idzie w parze z innymi pozytywnymi cechami.
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus:
Współczuje nieszczęśliwych związków, płytkich i fałszywych.
Chyba że tylko o ruchaniu mowa to tak wygląd, ale związek z osobą która ma tylko wygląd i nic więcej, to czysta katorga, wole 3/10 ale z zajebistym charakterem, zainteresowaniami i konkretnymi poglądami niż być nawet z dupą 100/10 któa tylko dupe reprezentuje i nic więcej.
A i jeszcze jedna sprawa, dupa 10/10 nie będzie potrzebowała tego majdanu o
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: nie tylko
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: Dlaczego kobiety ciągle komentuja wygląd mężczyzn, kategoryzują ich na lepszych i gorszych?
2/10 w makijażu będzie wyglądać na 3/10. Makijaż to nie magia. Zawsze widać, że ktoś jest brzydki.
Ja nic nie wolę, bo jestem brzydka więc łatwo się domyślić
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: oczywiście, że robią
No niestety może tak kobiety myślą że 80% to wygląd, ja już ten etap przerobiłem . I nawet wśrod znajomych charakter to jest 70%, zainteresowania, sposób życia, podejścia do niego, jest naj naj najważniejszy, a nie wygląd.
I dlatego ludzie się rozwodzą/rozstają(oprócz innych sytuacji losowych) bo nie są dopasowani , charakterem stylem życia.
Jeśli według ciebie po makijażu można przeskoczyć o 1 pkt to polecam do edukować się jak robić
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: popatrz ile odpowiedzi dostałaś pod swoim wpisem i jakie to są odpowiedzi. Przeczytaj sobie na spokojnie ze trzy razy i nie przestań być uparta jak osioł