Aktywne Wpisy

Aldehyd_Glutarowy +681
No tak, biedna kobieta. Oczywiście nikt nie bierze pod uwagę, że zostały udostępnione dane faceta i wypisane na niego historie których nikt nie jest w stanie weryfikować ani się przed nimi bronić. Na końcu zawsze pokrzywdzonymi są kobiety.
Co jeśli z życia faceta zrobiło się piekło? No co ty daj spokój! Jesteś facetem ! Musisz być silny !
#aferaanalna #logikarozowychpaskow
Co jeśli z życia faceta zrobiło się piekło? No co ty daj spokój! Jesteś facetem ! Musisz być silny !
#aferaanalna #logikarozowychpaskow

dawidczeta +585
#durszlaki2023 #matura #matura2023 @kozackikozak proszę o pozytywne rozpatrzenie użytkownika @magdallllena7 na uzyskanie dostępu do mikroblog+

W Fifę gram od czasu do czasu. Nigdy nie grałem w Fut. Wyjaśni ktoś fenomen? Czy warto poświęcić więcej czasu na grę w tym trybie? O co w nim dokładnie chodzi
Pierwszy raz w Fifie 23 zacząłem grać w Fut, dawniej jakieś kariery grałem, ostatnie 2 lata sezony czyli online.
FUT tak naprawdę do klasycznej rozgrywki dodaje element rywalizacji z innymi plus niezwykle emocje związane z budowaniem własnego składu. Dostajesz paczki, otwierasz, jarasz się jak dzieciak jak dostaniesz jakiegoś dobrego piłkarza w dodatku pasującego do twojego składu (skład budujesz tak, żeby zawodnicy mieli zgranie - łączyła