Aktywne Wpisy
wfyokyga +49
Beunos Aires
Tja88 +3
Can I fix her?
Podoba się dla mnie.
#pytaniedoeksperta #psychiatria #psychologia #tinder #rozowepaski #zwiazki
Podoba się dla mnie.
#pytaniedoeksperta #psychiatria #psychologia #tinder #rozowepaski #zwiazki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#gotujzwykopem #gotowanie #foodporn
z surowymi jajami i z dwoma rodzajami sera, grana padano i parmegiano reggiano. Dodaje się je na końcu gdy wszytsko jest gorące
Totak żeby inni wiedzieli.
i nie z dwoma rodzajami sera - oryginalnie jest tylko pecorino romano, a współcześnie akceptuje się też wersję 50/50 pecorino/parmeggiano jako "klasyczną"
dajcie mi minutę, zaraz odkopię na dysku pastę o carbonarze
Na grupach kulinarnych nie ma nic gorszego niż je:ni obrońcy oryginalnej carbonary. Te zje:y zachowują się jakby sami pracowali we włoskich kopalniach co najmniej 40 lat. I po ciemku pod ziemią mieszali jaja z makaronem o temperaturze nie przekraczającej 58 stopni. #!$%@? boczek, źle. Ma być je:na pancetta dojrzewająca w słońcu północnych Włoch, smagana wiatrem wiejącym z alp. Przynajmniej tak Ci się wydaje, dopóki jednego zje:a nie zastąpi
@cweliat: @BlackSlip: heheszki, ale majonez wyjdzie na to, że jest bardziej zbliżony do oryginalnego przepisu niż śmietana. Bo majonez to nic innego jak zmiksowane jajko i tłuszcz - nawet włoska wiki podaje, że czasem jak