Wpis z mikrobloga

Co jak co, ale Dave ma rację z tym flirtem i już dawno rozgryzł Mikiego. Dobrze, że montaż to jeszcze pokazał. Endżi mu wmawia, że nic takiego nie miało miejsca, a Monika klasycznie wypiera. XD Jednak Dave faktycznie jest zbyt spięty, przez co na własne życzenie wychodzi na wariata, bo postanowił, że będzie traktować Hotel jak prawdziwe życie. Co nie zmienia faktu, że Miki jest bezczelny.

#hotelparadise
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Połowa z tych filmików to moim zdaniem była przesada. Bo co, śmieją sie do siebie i żartują to juz zaraz beda para? Jak ma jakis problem to niech porozmawia normalnie a nie sie rzuca, w dodatku jeszcze nie wierząc Angelice i zachowując sie, jakby była jego własnością.
  • Odpowiedz
@avirant: zgadzam się, że Dejw ma tutaj rację. Z doświadczenie życiowego wiem, że najwięcej zdrad odbywa się w kręgu najbliższych znajomych, przyjaciół a nawet rodziny. A od takich zachowań "niby" przyjacielskich najczęściej się to zaczyna. Life is brutal
  • Odpowiedz
@avirant: Miki ma styl życia bawidamka, bo podoba się kobietom i akceptują takie zachowania, a wręcz ich oczekują. Wobec wszystkich zachowuje się podobnie. Czy to dobrze? No nie wiem, ale z drugiej strony taki to program.

@Wojko: A proszę Cię XD to program rozrywkowy, a nie normalne życie. Do jakiej zdrady by tu miało dojść? Tylko patologicznie zazdrosny Dejw ciagle myśli o zdradach. Miki zachowuje się tak samo
  • Odpowiedz
@sernikwrajstopach: Przecież oni o tym rozmawiali normalnie milion razy. Po prostu pokazują tylko te fragmenty, w których coś się dzieje. Skoro łączy ich jakieś uczucie i każdy o tym wie, to ma prawo zwrócić mu uwagę jak tamten klepie ją po dupie, całuje i flirtuje, a on to robi notorycznie i nie wyciąga żadnych wniosków, bo ma w------e i zawsze ma swoją rację. Rozumiem Dejwa. (choć w tych sprawach w
  • Odpowiedz
@avirant: przecież większość z tych sytuacji pokazanych w montażu było sprzed tygodni, gdy Ążela dopiero się sparowała z mołdawską kozą i jeszcze za wiele ich nie łączyło.
  • Odpowiedz
@avirant: Przeciez z tym klepaniem po dupie to sama Angelika zaczela a w dodatku Mikołaj sie pytał Dave’a o „zgode” wiec co to jest za argument w ogole XD Mikołaj tez dobrze powiedział, ze to świadczy o tym jak on sie sam ze soba złe czuje, ze widzi zagrożenie w każdym innym facecie. A co do ostatniego zdania to pozostawię bez większego komentarza, bo w ogole nie wiem do czego
  • Odpowiedz
@sernikwrajstopach: Wstawki były z różnych momentów, zresztą to, co jest pokazane to zapewne 1/3 tego wszystkiego. To jest program reżyserowany i pokazują to, co im w danym momencie pasuje pod narrację. Ostatnie zdanie odnosi się do tego, że była tu masa wpisów, że Endżi się go boi, jest zastraszona i stłamszona przez niego, co jest absolutną bzdurą. Dodatkowo dzisiejsza wyrocznia pokazuje, że sama się boi wyrzucenia go przez Mikiego, ale
  • Odpowiedz
@silverm: Ty jesteś jakiś ograniczony? Jak za granicą będą Cię nazywać polską świnią, to rozumiem, że w porządku? Nie traktuj tak dosłownie słowa rasizm, bo to skrót myślowy, jak chcesz, to mogą być ksenofobiczne komentarze, lepiej?
  • Odpowiedz
@avirant: rasizm to nie jest skrót myślowy tylko konkretne pojęcie oznaczające dyskryminację ze względu na przynależność rasową, więc zastanów się następnym razem jak będziesz kogoś oskarżał o coś tak poważnego. I nie jest to też ksenofobia, co najwyżej byłem niemiły i nazwałem go kozą, bo ma śmieszną brodę i śmiesznie udaje, że nie umie mówić po polsku.
  • Odpowiedz
Kozojebca mówi ci to coś? Zresztą nie udawaj głupiego.

@avirant:
O czym Ty p--------z? Przecież on nawet koło Araba nie stał.
Zresztą nazywanie kogoś kozojebcą, a kozą to jest zajebiście duża różnica.
To faktycznie były tylko Twoje rasistowskie projekcje.
  • Odpowiedz
@silverm: Napisałem swoje, jak chcesz, to się produkuj dalej, ale ty jesteś groźny, taki stanowczy, jeszcze ten garniak. Dżentelmenowi przystoi takie słownictwo? Mordę to ty tu otwierasz po trzech dniach.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz