Wpis z mikrobloga

Nie wiem czy widzieliście nowy punkt widzenia na prezydenckim IG, ale Grzesiek odniósł się dzisiaj do słynnego zdjęcia El Dursi i piątkowego rajskiego i podobno przeczytał wszystkie spekulacje na temat tego rajskiego w komentarzach i na forach i ponoć żadna z wymyślonych wersji nie jest ani trochę zbliżona do rzeczywistej ( ͡º ͜ʖ͡º)
#hotelparadise
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Activee: niech mu może ktoś, kto go obserwuje napisze, że psuje nam tymi spoilerami zabawę XD

jaki konfident noooo,

a już sprawdzać miałam jak na nazwisko ma na wypadek wyborów prezydenckich … ech
  • Odpowiedz
@Rosalinea: powiedział też, że obawia się, że w najbliższych dniach przy swoim imieniu na forach będzie widział słowo GRACZ odmienione przez przypadki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Btw polecam zaobserwować, fajny content gościu robi, podoba mi się ten jego pomysł na „mój punkt widzenia”
  • Odpowiedz
@Activee: wierzę, ale nie namówisz mnie. Silne postanowienie mam, ze nie obserwuje nikogo dopóki edycja programu trwa. Zaobserwuję dopiero jak zasłuży i nie odwali extra maniany do końca programu.
  • Odpowiedz
@Activee: to fakt content El Presidente jest nietuzinkowy i widać, ze sporo czasu poświęcił na planowanie. @ddonewry927: czyli jednak konkurencja chyba, ze połączona z jakimś głosowaniem czyli np. Kto zrobił najpiekniejszego tosta hotelu.
  • Odpowiedz
@Szuruburu102: podoba mi się, że tak rzeczowo wziął na klatę swoje zachowanie z poprzedniego odcinka, nie próbował mydlić oczu i się tłumaczyć, chociaż ja osobiście uważam, że nie zrobił nic złego, miał prawo się tak czuć i tak zareagować
  • Odpowiedz
@MONTONE: > Ale on tam nie spojleruje przyszłych odcinków ( ͡° ͜ʖ ͡°) może tylko delikatnie podkręca atmosferę i zachęca do oglądania

ja żartuję (ʘʘ) nigdy mi spoilery nie przeszkadzały.
  • Odpowiedz