Wpis z mikrobloga

@COVID-21: Nie zrozumiałeś. Skoro to jest kontent strusia to dlaczego ten śmieć z gór na nim zarabia?
Po pierwsze: to co się tam odpiedala to nie jest praca. No w ogóle jak to brzmi: kononowicz, major i praca.
Po drugie: Śmieć z gór sam nawet d--y tam nie ruszy, on nic nie wnosi na szkolną oprócz swojego podwładnego psa. Wszystko było o wiele lepsze bez nich. Nagle pojawiła się górska
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Fanatyk_Wedkarstwa: Tworzenie nawet najslabszych wlasnych tresci to praca. Nowak byc moze na tym zarabia bo strus tak chce, jest glupi, jego wola, tak samo osoba zarzadzajaca jego kanalem ma prawo dowolnie sciagac kradzione tresci. Ja wiem ze wy nikogo nie lubicie wszystkich macie za smieci, ale nie rozumiem o co ta afera, barnej tak samo ma prawo sciagac swoje shoty i to robi.
  • Odpowiedz
  • 0
@Fanatyk_Wedkarstwa: Ej nie wiem czy zauwazyles ale rozmawiamy o tym ze wypok ma bol d--y bo obszarowi spadaja kradzione strusie filmy, swoja wojenke z nowakiem i plaku plaku za stara szkolna to sobie tocz gdzie indziej xD

• Odpowiedz
  • 0
@Fanatyk_Wedkarstwa: Po pierwsze to sie wyrazaj prostaku. Po drugie, prawo cytatu? A czy obszar linkowal zrodla? I zdecydujcie sie, bo raz nowak, raz kosno, co nie zmienia faktu ze teoretycznie robia to za zgoda strusia i jak widac skutecznie, ile razy strus na gniotach mowil ze placi za obsluge kanalu? Wiec jednak ma swiadomosc ze ktos inny ma dostep.
  • Odpowiedz
@COVID-21: Dobra, prosze sie nie odzywać jak ja nagrywam, co ja sobie myślałem wchodząc w dyskusję z dupolizem srawka xD

struś nie ma świadomości że żyje więc co ty p--------z jak obłąkany, to jest wykorzystywanie chorych psychicznie ludzi a ty najwyrazniej padles tego ofiarą xDD

to czy robi to srawek czy ekogroszek na jego zlecenie nie ma znaczenia więc skończ p-------ć
Fanatyk_Wedkarstwa - @COVID-21: Dobra, prosze sie nie odzywać jak ja nagrywam, co ja ...

źródło: comment_166678413238NC7HV1LtzA27HaCnXJjA.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Fanatyk_Wedkarstwa: Powołujesz się na prawo cytatu, " Treść oparta na wydarzeniach z Uniwersum Szkolna17" to nie jest podanie autora materiału z którego się korzysta, co jest wymagane. I kolejny raz widać że z wariatami nie ma co wchodzić w dyskusję, jedyne co umiesz to rzucać bluzgami bo retoryka się nie zgadza. Żegnaj.
  • Odpowiedz