Aktywne Wpisy

Norbercikk +666
Apeluje.
4 czerwca, to NIE JEST marsz PO.
W momencie jakim się znajdujemy aktualnie jest to marsz o wolność.
Ten marsz ma pokazać, wesprzeć nas wszystkich, ma pokazać niezdecydowanym, którzy myślą ‚a i tak nic nie zmienię’. Że jest mnóstwo ludzi, którzy chcą NORMALNOŚCI, a nie szczujni TVPis
Ja będę na marszu, pojawię się tam po to, aby chociaż jedna osoba widząc później na nagraniach pełno osób w Warszawie pomyślała sobie, że
4 czerwca, to NIE JEST marsz PO.
W momencie jakim się znajdujemy aktualnie jest to marsz o wolność.
Ten marsz ma pokazać, wesprzeć nas wszystkich, ma pokazać niezdecydowanym, którzy myślą ‚a i tak nic nie zmienię’. Że jest mnóstwo ludzi, którzy chcą NORMALNOŚCI, a nie szczujni TVPis
Ja będę na marszu, pojawię się tam po to, aby chociaż jedna osoba widząc później na nagraniach pełno osób w Warszawie pomyślała sobie, że

gdybym był Brazylijczykiem, głosowałbym na Bolsonaro.
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa
Niestety potem przyszła pora na rozliczenia podatkowe, które chyba przeprowadziłem nie do końca poprawnie bo w zeszłym roku dostałem list że nadal jestem im dłużny pięniądze w następującej wysokości:
- 3.17 korony oraz kara za ponaglenie 140 koron
- 0.5 korony oraz kara za ponaglenie 140 koron
- 25.62 korony oraz kara za ponaglenie 140 koron
łącznie 29.29 korony czyli 14 złotych kary oraz kolejne 420 koron za to że korona (hehe) im z głowy spadła i musieli do mnie list napisać.
200zł za ponaglenie i 14zł faktycznego długu. No ale że jestem naiwny debil i lubię mieć spokój to im zapłaciłem. Było to 14 grudnia 2021.
Dziś dotarł do mnie list że ten ich cały #!$%@? skattestyrelsen znowu dopomina się mnie o dług, znowu naliczył sobie jakieś 140 koron z dupy, i teraz po dziwnych machlojstwach wychodzi im już 854.14 korony czyli po dzisiejszym kursie już 550 złotych. To zaraz będę im musiał debilom oddać 10% z tego co łącznie tam zarobiłem, a na tym liście po raz kolejny jest napisane że NIE GWARANTUJĄ ŻE TO CAŁY MÓJ DŁUG. Dodam że termin zapłaty jest do 24 października więc do wczoraj xD
Tutaj pojawia się pytanie: Czy mogę ich olać? Czy mają jakiekolwiek metody windykacyjne żeby mnie dojechać? Czy te 14zł niedopłaconego podatku będzie rosło w nieskonczoność, niezależnie od podejmowanych akcji (przecież raz już za nie zapłaciłem 200zł) i finalnie doprowadzi do mojego upadku konsumenckiego?
#prawo #dania #dlugi #komornik
@Barcol: w takim razie czym sie martwisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)