Aktywne Wpisy
Solipsyzm +275
Też macie tego typu wysyp rzeczy z AI na #facebook?
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
robert5502 +589
Jakie macie sposoby na naukę na uprawnienia budowlane. Próbuję już 3ci tydzień czytać akta oraz robię testy, ale kompletnie nic mi nie wchodzi, ledwo co przebrnąłem przez Ustawę – Prawo Budowlane, ale nie jestem wstanie przebrnąć przez Warunki techniczne.
Kupiłem program do testów na stronie: uprawnienia-budowlane.pl tylko tam jest problem, że pytania nie są ułożone wg. Paragrafów tylko rozpieprzone po całej ustawie i nawet jak przerabiam pytania po kolei to nic nie zapamiętuje kompletnie i się zniechęcam po przerobieniu kilkunastu pytań.
Jak powinienem się uczyć na ten egzamin?
#uprawnienia #praca #uprawnieniabudowlane #inzynieria #sep #budownictwo #elektryka #elektroenergetyka
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora