Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@derincon jak tam jest chyba 3k mieszkańców z czego połowa na emigracji to trudno nie znać XD ale nie no cieplutko zawsze w serduszku mam gdy słyszę o tej miejscowości xD
  • Odpowiedz
  • 0
@derincon no ja Wrocław, ale wbiłem się przez ziomków w mirskie klimaty, nie do podrobienia afera xd do Legnicy zaś inny mój mordziaty się wyprowadził, sam też o tym myślałem ale jednak padło na Reich xD pozdrawiam ogólnie i jakby kto pytał reflektuje na spożycie piwa outdoor
  • Odpowiedz
@trzyakordy: ja teraz w KRK osiedlony a za jakies 3 tyg bede w Gryfowie u znajomych, teraz do Mirska juz za bardzo nie mam po co jezdzic :) moze ktoregos dnia jakies wykopiwo sie ogarnie, kto wie? :)
  • Odpowiedz
  • 0
@derincon ja dokładnie stacjonuje na Bielanach, zapraszam zawsze jak miałbyś po drodze. Kraków cudne miasto, byłem kilka razy, a jeden raz to nawet z buta tam zaszedłem (,choć mieszkałem wtedy w Świętochłowicach więc było nieco bliżej, bodajże 86km? mam to gdzieś zapisane) xD w stronę Mirska to okazjonalnie jeżdżę, ale jak z Krakowa lecisz to przez Bielany i tak, więc się powtórzę ale zapraszam ( ͡º ͜ʖ͡º
  • Odpowiedz
@trzyakordy: wszystko spoko miras, tylko imba to nie jest synonim imprezy xDDD twórca tego słowa za takie jego użycie chyba by Cię z-----ł, ale rozumiem, że słownictwo i ich znaczenie ewoluuje ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Ja już z 8 lat na takiej popijawie nie byłem, teraz odespij. Do zobaczenia o 17 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz