Wpis z mikrobloga

Pamiętacie mojego kota hetmana? Leczę go cały czas jest coraz bardziej towarzyski antybiotyk chyba działa ale tutaj pojawia się pytanie, co jakiś czas, co kilka dni sika w losowych miejscach typu wersalka podłoga itp jak temu zapobiec? Kot wydaje się szczęśliwy jest dość towarzyski daje się głaskać i mi ufa-spi ze mną.
Je i pije prawidłowo, jelita leczone antybiotykiem, nie wypróżnia się po za kuwetą tylko sika jeśli już.
#kot #koty #kitku #kocur #koteczkizprzypadku
Takbyloniezmyslam - Pamiętacie mojego kota hetmana? Leczę go cały czas jest coraz bar...

źródło: comment_1666466174iIEaUBZxH5pImjL3Zm5N1T.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Takbyloniezmyslam: Jak nie kuweta (jak największa najlepiej) i żwirek (dobrze tolerowane są takie drobne, bentonitowe, zbrylające, np. Benek Compact), to można jeszcze spróbować z kocimi feromonami (Zenifel, Feliway). Fajne kitku, pogłaskaj ode mnie :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Takbyloniezmyslam: Jak go późno wykastrowali, to trochę zajmie zanim się oduczy. Tylko czyść dokładnie te miejsca żeby nie czuł zapachu. Może jest trochę zestresowany? U mnie jak koty zaczęły się stresować to też nagle zaczęły znaczyc po ponad 13 latach nagle.
  • Odpowiedz