Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +69
Pink_Floyd +4
#pytanie #dom #ogrodnictwo #osy
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
#kartagraficzna #pcmasterrace #nvidia
W podobnych cenach do 3060ti masz radki 6700xt, które są wydajniejsze w standardowej rasteryzacji. Możesz obserwować peppera, a w miarę szybko powinien się pojawić jakiś rtx 3070 lub nawet 3070ti poniżej 2.5k pln (nawet jeśli z mindfactory.de to wysyłka zewnętrzną firmą to 30pln, więc i tak będzie
A tak na serio to sapphire nitro+ i wersje 3 wentylatorowe gigabyte i asus sa ok, tyle że w ich cenach można dorwać średnie 6800/xt, które będą zdecydowanie lepszym wyborem (bo szybsze).
Jeśli możesz jeszcze poczekać, to szukaj promocji na rx6800 tak jak radzi Janek. Jeśli zobaczysz 3070 w okolicach 2500-2600 to też