Aktywne Wpisy

asdfiksowy +19
Nie wiem jak ludzie mogą pisać posty o tym że Nawrocki był gorszy od Trzaskowskiego (chodzi tylko o efekt telewizyjny)
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).

#raportzpanstwasrodka o co chodzi z Paterem i "Domkami na Madagaskarze"? on ma cos wspólnego z prężnie powstającym Osiedlem Lechia?
Niech się mury pną do gory!
Niech się mury pną do gory!

źródło: image
Pobierz
#ukraina #rosja #wojna #heheszki
źródło: comment_1666375528hP2h47LVKbi6cx8YiOVwuU.jpg
PobierzTak mi się skojarzyło :)
Archipelag Gułag - Wstęp.
W roku tysiąc dziewięćset czterdziestym dziewiątym trafiliśmy z przyjaciółmi na zastanawiającą notatkę w czasopiśmie Akademii Nauk Przyroda.
Pisano tam drobną czcionką, że nad rzeką Kołymą, w trakcie prac wykopaliskowych została znaleziona podziemna tafla lodu – zamarły, prehistoryczny potok – a w niej zamarznięte (kilkadziesiąt tysięcy lat temu) okazy fauny kopalnej. Ryby te, czy może płazy, zachowały się tak dobrze, wydawały
Ale ten fragment mnie chyba przekonuje.
źródło: comment_1666385318JogsvdBZDhQhacJbqrH88n.jpg
Pobierz@EarpMIToR: Według mnie szansa na coś takiego jest ekstremalnie niska i dodatkowo maleje. Wirus, aby był naprawdę groźny dla całej populacji, musi mieć dwie cechy: być bardzo łatwo przenoszony i bardzo śmiertelny. Im więcej jakiś wirus się przenosi tym jego mutacje, poprawiają zaraźliwość, jednocześnie zmniejszając śmiertelność.
"nieznana b--ń biologiczna użyta w Tajwanie zbiera śmiertelne żniwo na całym świecie"
źródło: comment_1666397615HSqa8TWhU5clGMh0854jXu.jpg
Pobierz