Wpis z mikrobloga

Tak jak napisał kolega @Kujasowski, nie dziwię się, że widownia pana Jackowskiego ma ma takie nastawienie do Atorka. O ile nie jestem delikatnie mówiąc entuzjastą K. Jackowskiego jako jasnowidza, to z tego co mówi i jak mówi, wydaje się być całkiem ciepłym, pokornym i sympatycznym człowiekiem. Czego nie można powiedzieć o Krzysiu, który nosi sporo atrybutów typowych dla takiego zarozumiałego buca. Taki człowiek, co jak go przypadkiem spotkasz na jakimś weselu, przyjęciu itp. posłuchasz przez 5 minut jego p!ierdolenia i już tylko myślisz jak tu wybrnąć z sytuacji, wzrokiem szukając nowego stolika.
#ator
  • 5
@pawel-piotr-szymanski: dokładnie, oglądałem kiedyś z ciekawości Jackowskiego. Bardzo mi się spodobało jak opowiadał o pobycie, chyba w Japonii, jak został zaproszony do jakiegoś programu o jasnowidzach. Teraz widać, że jest pod wpływem Atora. Na siłę uprawia czarnowidztwo i głównie chodzi o rozkręcanie jutubowego biznesiku na szurach. Być może jest sympatycznym gościem, ale sprawia wrażenie jakby miał jakieś problemy z płynnymi używkami. Uwazam, że kwestia czasu jest odcięcie się od Atora. Od