Wpis z mikrobloga

Jarosław Wolski nie istnieje. To znaczy istnieje, ale nie jest człowiekiem. Wizerunek Jarosława Wolskiego został wygenerowany przez sieć neuronową na podstawie analizy kilkunastu tysięcy twarzy ekspertów wojennych z Wykopu. Reprezentuje coś w rodzaju super-eksperta. Jego nazwisko jest mrugnięciem okiem w stronę pasjonatów historii militarnej, mówi nam: patrzcie hehe WOLSKI, jak pseudonim Jaruzela. Jest tak ważny jak ślepy generał, który zresztą też był symulacją.
Powiecie może, że przecież pisze na Twitterze albo widać go na YouTube. Ale czy na pewno? Wszystkie jego Twitty są produktem działania sztucznej inteligencji, analizującej non-stop źródła militarne na całym świecie. Ten twór nie pomylił się jeszcze nigdy, bo każda jego myśl jest oparta na procesie obliczeniowym przekraczającej możliwości człowieka. Stawiam dolary przeciw kasztanom, że mamy tutaj do czynienia z działaniem CIA albo US Army. Wolski posługuje się żargonem technicznym i wtrąca mnóstwo skrótów po to, żeby odciągnać waszą uwagę od podejrzeń o doskonałość. Wizerunek na YT? A co to za problem go wygenerować albo wstawić potem?
A może ktoś go widział na żywo? Ja nie. Nie znam też nikogo kto widziałby Jarosława Wolskiego na żywo. Dlaczego? Bo on po prostu nie istnieje.
Nad istnieniem Jarosława Wolskiego panuje w Polsce zmowa milczenia. Dlaczego specjaliści z innych obozów nie protestują przed wykorzystywaniem niesamowitej SSI (Sztuczna Super Inteligencja) w analityce? Bo to wygodne mieć taki punkt odniesienia z prawdą absolutną. Istnienie SSI o nazwie Jarosław Wolski.exe jest na rękę Bartosiakowi, Zychowiczowi i Wojczalowi.
Żądam natychmiastowego przedstawienia dowodów na istnienie Janusza Kowalskiego.

#wolski #wojna #ukraina @wolskiowojnie
maskapone - Jarosław Wolski nie istnieje. To znaczy istnieje, ale nie jest człowiekie...

źródło: comment_1666206858EdFSU4p3DupSvqIrKFDV4V.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
@Smarek37: No litości ... to nie jest łóżeczko. To są schody na piętro. Spoko gość , znam osobiście. Świetny kumpel. Przestańcie drzeć łacha z człowieka który chce Wam przekazać wiedzę którą posiada.
  • Odpowiedz
@TONY-TONY: o kurde, zawsze jak widziałem to foto, to myślałem, że ma tam łóżeczko. Stary, ja tam osobiście nic do niego nie mam, a wykopki jak to wykopki, bez afer i gównoburz żyć nie mogą
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
No i tak ma być mój drogi ! Nie znasz zasad show-biznesu ? Im glośniej tym lepiej.... a że książka jet merytoryczna w h.j to tylko na plus.
  • Odpowiedz