Aktywne Wpisy

dqdq1 +258

Pewnie mnie zaraz zhejtujecie ale nie czujecie się jak cuck ciagle na zdalnym kiedy wasza dziewczyna chodzi do pracy? To chłop powinien być tym którego nie ma na chacie bo robi ruchy a nie pod kocykiem cały czas w domku z kubeczkiem kawy jak ciepła klucha czeka na powrót swojej ukochanej XD I może jeszcze obiadek zrobi, pozmywa i zrobi pranie
#programowanie #programista15k #pracazdalna
#programowanie #programista15k #pracazdalna
Oto zestawienie tegorocznej „15” najlepszych prezydentów miast:
1. #inowroclaw Ryszard Brejza
2. #wroclaw Jacek Sutryk
3. #swidnica Beata Moskal-Słaniewska
4. #kolobrzeg Anna Mieczkowska
5. #przemysl Wojciech Bakun
6. #bialystok Tadeusz Truskolaski
7. #ostrowwielkopolski Beata Klimek
8. #chelm Jakub Banaszek
9. #ciechanow Krzysztof Kosiński
10. #ostrowiecswietokrzyski . Jarosław Górczyński
11. #gdansk Aleksandra Dulkiewicz
12. #walbrzych Roman Szełemej
13. #elk Tomasz Andrukiewicz
14. #jastrzebiezdroj Anna Hetman
15. #nowysacz Ludomir Handzel
źródło: https://www.miasta.pl/aktualnosci/ranking-newsweeka-najlepsi-prezydenci-miast-29ac4f4e-54ae-4af4-8793-2766906fcd41
Nie wiem jak tam u Was, ale Wrocłw ma rekordowe długi w historii miasta po II WŚ, tonie w korkach, wyłączają latarnie z biedy, nasz prezydent obraza i banuje ludzi na swoim FB i instagramie, zaslużone drugie miejsce ;))
U was też tak ładnie zasłużyli?
Do tego zawsze dzień dobry powie i tyle.
Dla ludzi z Newsweeka jest super bo jest z opozycji, ale nie do końca bo nie jest w PO.
Generalnie super prezydent tylko ciul z tym.
Ja tam widząc tag Gdańsk to patrząc na to co Mirki piszą to raczej podobny kaliber jak
Pozdrawiam.
Ludmiła z Bełchatowa.
Komentarz usunięty przez autora
@Darth_Gohan: Temat wałkowany wielokrotnie, ale ciągle jestem pod wrażeniem tego profilu Shrodingera - jest prowadzony jednocześnie przez Sutryka i urzędników miasta, dopóki nie otworzysz pudełka (czytaj: kuwety kotka Wrocka ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Komentarz usunięty przez autora