Wpis z mikrobloga

Jestem graczem stacjonarnym, nie wyjeżdżam ze sprzętem, ale wkurnia mnie wyciąganie betów i łapka za każdym razem jak chce pograć w gierki j----e, bo nie mam go gdzie trzymac na biurku (małe mieszkanie). Do Tv mam słaby dostęp. Czy #steamdeck spełnia się jako domowy grajdołek? Rozważam zakup

#steam #gry
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

za mały żeby na nim komfortowo grac

@Watomil: No to steam deck ma jeszcze mniejszy ekran, więc nie wiem. Ja gram i na PC i teraz też na decku i jest spoko, chociaż nie we wszystko gra się wygodnie ze względu na sterowanie czy właśnie za mały ekran. Ale jak laptopa nie możesz schować przed dziećmi tak też nie wiem czemu myślisz, że decka schowasz.
  • Odpowiedz
@Watomil: Lapka to możesz nawet do szuflady schować tylko byś musiał zrobić dziury do wentylacji
Zrobić skrzynkę której dzieci nie otworzą i ją dociążyć zawiesić półkę ponad wysokością do której dzieci sięgają
Na olx są tony telewizorów z wypalonym pixelem czy czymś które kupisz za grosze i przyjemnym dla oka rozmiarze w calach
Więc tylko Twoja wyobraźnia Cię ogranicza a nie to jakie masz warunki

Nie doradzę Ci w sprawie steam decka ale jedno
  • Odpowiedz
@Yasiek666: No ma mniejszy ekran ale nie stoi na komodzie i nie wisi na ścianie xD Masz go w rękach, ekran większy niż w Switchu więc wydaje się komfortowy

A laptopa mam gdzie schować, ale nie tak żeby był blisko telewizora wpięty na stałe w HDMI
  • Odpowiedz