Aktywne Wpisy
pieknylowca +160
Przydupaska +7
Jak opanować nerwy podczas egzaminu na prawo jazdy? Zdaję już chyba setny raz i ciągle się stresuję. Ręce na kierownicy latają, lewa noga też żyje swoim życiem:/ Przez to wszystko nie jestem w stanie zrobić jakiegokolwiek precyzyjnego manewru. Każdy egzamin kończy się porażką i mimowolnymi wymiotami (raz nawet nie zdążyłam dobiec do toalety w Wordzie. Pomocy!
#prawojazdy #pomocy #pytanie #kiciochpyta
#prawojazdy #pomocy #pytanie #kiciochpyta
Bede musial sie z lotniska dostac na dworzec PKP.
Mozecie polecic gdzie mozna wpasc cos zjesc dobrego? (moze byc jakas rybka skoro nad morzem bede :P)
Bardziej jakas restauracja niz kebabownia itp. Normalny obiad.
Czasu za duzo nie mam bo laduje jakos 11.40 a pociag powrotny mam jakos 16.40 wiec zwiedzanie raczej odpada, dlatego restauracja najlepiej gdzies blisko dworca.
Ja ogarnialem samolot a siorka pociag powrotny (w sumie to finansowo wyszedlem na tym lepiej wiec zaplacilem za to i za to a ona wybrala tylko ktory pociag :PP)
Na bilecie jest relacja "gdansk gl - zabrze"
Ale dzieki za tipy. Ta panorama brzmi zachecajaco :)
@gorzki99: Jak niby pendolino z lotniska? Z lotniska jeśli jedziesz komunikacją miejską to może być albo autobus albo pociąg PKM, i jeśli jedziesz PKM to pewnie będziesz miał przesiadkę we Wrzeszczu zanim dojedziesz do Gdańska Głównego.
@4833478: No nie z lotniska:
Ale ktoredy sie bede dostawal to zielonego pojecia nie mam. Sie okaze :)
@Auth: where rybka? :PP
No nad morzem bede :P
@Auth: ok. Dzieki. Jak juz wyzej wspomnialem - wszysto bedzie zalezec od tego ile czasu bedzie. Ale zanotowano a google maps powinno doprowadzic :)
@Auth: Ale to juz raczej nie samolotem. Siorka ledwo przezyla to ze sie zdecydowala (2 tabletki uspokajajace wziela przed wejsciem na lotnisko) a tu na tak wyujali. Drugi raz sie namowic nie da :P
Ale jakbym jakims cudem o gdansk zahaczal to bede pamietal :)