Aktywne Wpisy
Whiskeyjack29 +39
Ponad 10 lat w zawodzie, 5 lat studiów, branża która płaci naprawdę dobrze spokojnie top 90-95% ludzi w tym kraju. Doszedłem do sufitu, dalej to już polityka korporacyjna albo własny biznes. Robiłem wszystko jak trzeba. Odkładałem, ETF-y, nie przepalałem. Podwyżki dostawałem. A inflacja przez 5 lat i tak zjadła mi z 25% realnej wartości wypłaty.
Efekt? Stać mnie na kawalerkę. Na 60m żeby zamieszkać z żoną i pomyśleć o JEDNYM dziecku muszę
Efekt? Stać mnie na kawalerkę. Na 60m żeby zamieszkać z żoną i pomyśleć o JEDNYM dziecku muszę

tomwick55 +6
Moim najulubieńszym zagranicznym bramkarzem jest Marc-Andre ter Stegen. A jaki jest Wasz?
#mecz #pilkanozna #sport #przemyslenia
#mecz #pilkanozna #sport #przemyslenia
źródło: 1000032287
Pobierz

@GEKONIK: @para_para_bum: @Shagot: @Librarian: @mobutu2: @alpiel: @thedestroyerofeels: @Najmilszy_Maf1oso: @KapitanBarabasz: @Certis: @wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: @sesio: @KubaGuziq: @Nieznajomy_U_Bram: @bookfan1: @kraggthegrimm: @wladca_kurczakow: @DSS96: @Hiraga: @pol-scot: @Woytek13: @Dawidienko1:
@Whoresbane: przedsprzedaż obecnie jest taniej, ale dodać do koszyka się nie da xD
źródło: comment_1666012642jdzGB4CtTnbq4IjJ1zhkAw.jpg
Pobierz@Podrozniczka_w_czasie: Zabawa konwencją, akceptowalne choć w zależności jak to wypadło