Wpis z mikrobloga

Newsy książkowe od Whoresbane'a!

Wydawnictwo Zysk i S-ka zapowiada jeszcze jeden dodruk dzieła Johna Ronalda Ruela Tolkiena. Trzeci tom Władcy Pierścieni: "Powrót króla" wróci na sklepowe półki 22 listopada 2022 roku. Wydanie w twardej oprawie z obwolutą liczy 368 stron, z ceną okładkową 64,90 zł. Poniżej okładka i krótko o treści.

Zebrały się armie Władcy Ciemności, a jego przerażający cień sięga coraz dalej. Połączone siły ludzi, krasnoludów, elfów i entów stają naprzeciw nawałnicy mroku. Tymczasem Frodo i Sam uparcie wędrują w głąb Mordoru, zamierzając zrealizować cel ich heroicznej misji i zniszczyć Pierścień Jedyny.

#ksiazkiwhoresbane'a - tag, pod którym chwale się nowymi nabytkami oraz wrzucam newsy o książkach
#ksiazki #czytajzwykopem #zyskiska #fantasy #fantastyka #tolkien #srodziemie #lotr #wladcapierscieni
Whoresbane - Newsy książkowe od Whoresbane'a!

Wydawnictwo Zysk i S-ka zapowiada je...

źródło: comment_1665906722XWMNHKIjPmEtf0uWaqjJGS.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wydawnictwo Zysk i S-ka zapowiada jeszcze jeden dodruk dzieła Johna Ronalda Ruela Tolkiena. Trzeci tom Władcy Pierścieni: "Powrót króla" wróci na sklepowe półki 22 listopada 2022 roku. Wydanie w twardej oprawie z obwolutą liczy 368 stron, z ceną okładkową 64,90 zł. Poniżej okładka i krótko o treści.

@Whoresbane: Ostatnio szukałem Silimarlion w wersji ilustrowanej ...sporo wymiotło i cięzko kupić w dobrej cenie. Na stronie Empik jest info e ma powrócić
  • Odpowiedz
Wiem oczywiście, ale obecnie właśnie braki wszędzie ..empik mam blisko z odbiorem więc odpada przesyłka. Zatem cena w sumie będzie podobna jak tańsza z przesyłką.

Dzieki za info
  • Odpowiedz
Tymczasem Frodo i Sam uparcie wędrują w głąb Mordoru, zamierzając zrealizować cel ich heroicznej misji i zniszczyć Pierścień Jedyny.

@Whoresbane: Kurczę mam nadzieję, że im się uda

• Odpowiedz