Aktywne Wpisy

Lewusx +549
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram

źródło: IMG_4876
Pobierz
Teuvo +72
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
Dziś do słownika tych samych ludzi trafiły słowa UKROPOLIN i POLINIAKI. Może ktoś podać adres tej fabryki cringu, w której to produkują?
#ukraina #szury
@dedler123: ruskie fabryki troli
@dedler123: Агентство интернет-исследований, улица Савушкина 55, Санкт-Петербург
ul. Piękna 24/26A, 00-549 Warszawa
Москва, 119034, ул. Остоженка, дом 51, строение 1
@dedler123: Tak zwani "niezależni dziennikarze" kręcący transmisje live na Facebooku typu Czujny, Biedka i reszta tej ferajny która wytworzyła się w czasach pandemii
@dedler123: prawie tak.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Agencja_Bada%C5%84_Internetowych
@bordoprzekletywzielonkezaklety: ale te osoby o których mówisz są za głupie, żeby sami to wymyśleć. Podłapali to gdzieś w necie i pozpowszechniają to dalej. A autorami tych bzdur są orki
@lublinmk: xD
Komentarz usunięty przez moderatora
W ogóle jakim cudem żyjesz? Bill Gates cię nie zdepopulował wirusem stworzonym podczas Eventu 2137 ani szczepionką? Dostałeś już grzybicy płuc od maseczki?
Komentarz usunięty przez moderatora