Wpis z mikrobloga

@sweteer: Jak skalibrujesz wszystko i masz możliwość streamowania albo jakiegokolwiek innego sposobu na to aby udowodnić, że grasz na padzie to możemy zagrać w CS:GO. Można nawet o kasę, dogi czy inne badziewie, myślę że inne mirki chętnie podchwycą temat i zaproponują inne gry, w które mogą się z tobą zmierzyć. Nie neguję w żaden sposób twojego "konsolowego skilla" ale nie masz absolutnie żadnych szans z kimkolwiek kto gra na
  • Odpowiedz
@Pietal: na razie chyba nie ma szans na to zebym odpowiednio poustawial wszystko na starym cs 1,6 wiec ochloń :) nie wiem, może zdecyduje sie kupić cs go i tam najwyżej spróbuję...
  • Odpowiedz
@Artysta89: Czytałem o tym kiedyś pamiętam w CDA. To były początki jak wchodziło Games for Windows i Microsoft robił pokazówkę jak to zajebiście, że można grać z ludzikami z Xbox live. Już nie pamiętam jak się nazywała ta gra ale oferowała ona właśnie crossplatformowe granie z tym, że domyślnie konsolowcy mieli wspomaganie. Podczas tego showmatchu wyłączono konsolowcom wspomagacze. Poszukam jak wrócę do domu bo teraz w pracy ciężko mi to
  • Odpowiedz