Aktywne Wpisy

wykop +168
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
marian-pxzz +561
#worldofwarcraft
nie byłbym taki pewien - evoker jest cholernie clunky w obecnej iteracji i słabo na papierze wypada; w rajdach na pewno będzie grany, ale w m+ na chwilę obecną szału nie zrobi imo (chyba że procentowo poprawią numerki)
na teraz najlepszym tankiem jest prot war, a najlepszych dpsem jest...
@Nymphis Blizzardzie chytrusie po kim ty taki jesteś, czemu ty nas tak dręczysz ciemiężco...
obecne rozjazdy między spekami są gigantyczne, ale to w sumie zawsze na betach tak wyglądało, więc zgaduję, że czas od 10.0.0 do 10.0.5 to będzie czas na balans (...mam nadzieję)
źródło: comment_16657510657kJVQhYMCuWlOIfE9dolbh.jpg
PobierzProt paladyn trochę na niekorzyść się zmienił moim zdaniem w DF, ale wydaje się być w top 3 tanków na teraz, więc obejdzie się bez rerollu raczej :)
Nie rajduje, same m+ z pugami (ja prot pala, kumpel resto shammy)