Wpis z mikrobloga

Anoni czym będziecie grali na DF? Myślałem nad grubasem druidem i przesiadać się czy to na tanka czy to na resto w zależności od potrzeb. Envoker jako alt w sumie to na pewno będzie grany ale na początku będzie tego pełno. Są już jakieś tort listy jak wypadają dane spece? Bo nie śledzę tego tak bardzo.
#worldofwarcraft
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ArthasMenethil:

ale na początku będzie tego pełno

nie byłbym taki pewien - evoker jest cholernie clunky w obecnej iteracji i słabo na papierze wypada; w rajdach na pewno będzie grany, ale w m+ na chwilę obecną szału nie zrobi imo (chyba że procentowo poprawią numerki)

na teraz najlepszym tankiem jest prot war, a najlepszych dpsem jest...
  • Odpowiedz
@Nymphis: nie bedzie kiting mety jak w SL s1 xd? Blizz zawsze cos p--------i z balansem klas i roznice 20% dps czy niesmiertelne tanki a inne schodzace na hita beda istniec
  • Odpowiedz
@Xemioza: w kilku kluczach +15 na becie przed nerfem affixu prot warom w ogóle hp się z miejsca nie ruszało, więc... kiting meta jest wątpliwa

obecne rozjazdy między spekami są gigantyczne, ale to w sumie zawsze na betach tak wyglądało, więc zgaduję, że czas od 10.0.0 do 10.0.5 to będzie czas na balans (...mam nadzieję)
  • Odpowiedz
  • 0
@Xemioza na 100% warriora znerfią, w aktualnym stanie dominowałby bardziej niż dk teraz

Prot paladyn trochę na niekorzyść się zmienił moim zdaniem w DF, ale wydaje się być w top 3 tanków na teraz, więc obejdzie się bez rerollu raczej :)
  • Odpowiedz
@Lstr: No jedynie zabraki HP z Shielda a takto chyba bez zmian :p Divine Toll jest (i daje hp) wiec git xD. Wyzej niz m20 (w marcu xd) nie celuje
  • Odpowiedz
@Sebus_PL: Wszystkie postacie mam na BLu, main Horda, Ally tylko do achivkow (heritage armory)

Nie rajduje, same m+ z pugami (ja prot pala, kumpel resto shammy)
  • Odpowiedz