Wpis z mikrobloga

@cma_w_czapce: kiedys widzialem taki rysunek. Na pomoscie siedzą mloda dziewczyna i babcia w sukience z koronką, dlugie rękawy i do kostek sukienka. Babcia mówi do dziewczyny. Nie rozbieram się, bo krępują mnie moje tatuaże.
  • Odpowiedz
ludzie co żyją decyzjami innych ludzi na temat ich własnych ciał. 2022 rok i to nadal nie przestaje mnie zadziwiać.

@missioncritical: ja nie ogarniam jak w 2022 roku można myśleć że każdy żyje w swojej własnej bańce w której nasze decyzje, zachowania, nawyki, wygląd nie mają wpływu na nic
  • Odpowiedz
@RamzesXIII: jakiej bańce? Jaki wpływ? Jeżeli to, że ja robię sobie tatuaż (a akurat żadnego nie mam) wpływa na Twoje życie, to jest ewidentnie Twój problem, a nie mój. To Ty jakoś nadmiernie dbasz o to co ze swoim życiem robią inni ludzie.

No, ale piszę to na portalu gdzie są całe tagi, na których ludzie ŚLEDZĄ życia innych ludzi. Ten cały patokontent się na tym opiera. Niczym się to
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 66
@missioncritical: bo to co widać po tobie na zewnątrz w dużej mierze wskazuje jaką jesteś osobą xd nie bez powodu grube świnie z kolorowymi włosami najczęściej okazują się być feministkami LGBT a łyse pały przypakowane to prawicowe sebiksy xd
  • Odpowiedz
Jako, że @Rasteris wysrał jakąś historię z d--y to tylko przypomnę, że pod wpisem o wysadzeniu nord stream pisał, że żeby to zrobić wystarczy:

"Lina, kamera, kawałek kabla i materiał wybuchowy, detektor metalu. Nie trzeba płetwonurków i podobnych"
  • Odpowiedz
mizogini xD

@SmakoszKotow: Myślę, że nie o płeć tutaj chodzi głównie ¯\_(ツ)_/¯ Chociaż kobiety robią trochę bardziej krindżowe tatuaże (tribal lepiej się starzeje niż wróżka czy to co się robi na lędźwiach (ten taki tatuaż nad dupą XD)).
  • Odpowiedz
@missioncritical:

jakiej bańce? Jaki wpływ? Jeżeli to, że ja robię sobie tatuaż (a akurat żadnego nie mam) wpływa na Twoje życie, to jest ewidentnie Twój problem, a nie mój. To Ty jakoś nadmiernie dbasz o to co ze swoim życiem robią inni ludzie

Piszę o sytuacji jak z mema, gdzie tatuaż robi sobie znajoma osoba, jeżeli dbamy o dobro osób które nas otaczają chcemy dla nich jak najlepiej, będziemy z
  • Odpowiedz