Wpis z mikrobloga

Aż mi wstyd, ale mama poprosiła mnie o zakup dla ojca na urodziny i nie wiem co wybrać xDD

Potrzebuje zapachu do 200-250 zł dla 50 latka. Coś z dobrą trwałością i projekcją, żadnej wody z kranu typu "ale wystarczy zapodać 50 strzałów byczq".

Myślałem, żeby mu kupić dylana, ale to imo smród.

#perfumy
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Irciu: bierz bois imperial. Wpadł legendarny komplement u @alvaro1989

"dawno nie było aż tak zdecydowanej reakcji mojej różowej. Podjezdżam po nią, wsiada do auta i zanim powiedziała cześć padło „Masz kupić to co masz na sobie”."
  • Odpowiedz
@SlepyBazant: mama lubi boisa imperiala i też mi go komplementuje. Nie wiem natomiast, czy bym chciał, żeby ten bois kojarzył mi się z ojcem, bo sam często noszę
  • Odpowiedz
@Irciu: Leć klasykiem, Acqua di Gio, możesz poszukać wersji Profondo albo Profumo, ale jeśli nie znajdziesz niczego w tej cenie to bierz klasyka. Jeśli stary ma 50 lat to będzie to prawdopodobnie zapach jego młodości, czytaj - końcówki lat 90 + jestem niemalże pewien, że będzie się podobał zarówno mu jak i matce.
  • Odpowiedz
@Irciu: bottega veneta pour homme, cartier pasha de cartier, a jak niekoniecznie typowe "dojarzałe" zapachy to np dolce & gabbana k (zestaw za 256), prada luna rossa, z tańszych: lalique pour homme (lion lub equus), paco rabanne pour homme, salvatore ferragamo f by ferragamo
  • Odpowiedz
póki co najlepsze propozycje, chyba tego cartiera wezmę mu

@Irciu: Jak masz Douglasa to może tam będzie (u mnie jest) jak nie znasz, dosyć retro, może nawet tata mieć obiekcje jak jest bardziej nowoczesny (ja tam lubię ( ͡° ͜ʖ ͡°) najlepszy z serii moim zdaniem)
  • Odpowiedz