Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow v6
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio

Greensy +59
Rozwiązanie na problemy tego świata
źródło: 1000069482
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Nawet nigdzie nie napisałem coś pozytywnego o russkich lub coś negatywnego o Ukrainie tylko stwiedziłem że chłopy które wszędzie widza onuce przyczyniają się do niechętnego przyjmowania newsów o postępach Ukrainy XD
czy my wszedzie widzimy onuce? i kazdy obserwuajcy tak komentuje?
bo tym wpisem pod tym tagiem zrobiles z siebie idiote xd
To najlepszy przykład. 28 plusów ma chłop, który wkleja jakiś filmik z marca, który przecież już nawet nikogo nie powinien interesować, ale wykopki nawet takiego oczywistego fejczura będą usprawiedliwiać, a autora wyzywać od onuc.
Gdzie każdy człowiek, jak spojrzy na to, to widzi, że to nie współgra ze sobą, że te proporcje, kolory i sam ubiór w stosunku do pory dnia i
to chyba jasne, ze tym wpisem po przez uzycie tego tagu czuje sie schowany do jednego wora
To szukanie onuc serio zaszło za daleko i oni się zachowują jak tłum wieśniaków z widłami i pochodniami którzy szukają kogoś do zlinczowania
Powiem ci, ze nie zauwazylem posta na tym tagu by ktos pisal bezsensownie (no chyba, ze sie myle to przepraszam)
no jak zapraszasz obserwujacych tego tagu do dyskusji w ktorym rzucasz takie oskarzenia, to wyglada to na prowokacje
ten tag jest dla ludzi ktorzy hejtuja zbrodniarski atak rosji na Ukraine. tyle.
wiec czego oczekiwales?
dla mnie to o-------s fikolka
albo serio nie pomyslales
@obludnik-rozi: A gdzieś napisałem o popieraniu ruskich działań? Czy stwierdziłem że bez weryfikacji wykopuje się fake newsy i wyzywa każdego od onuc
@obludnik-rozi: zresztą sam przyznajesz się że jednak kwalifikujesz się do osób które wszystkich wyzywają od onuc więc myślę że dobrze jednak otagowałem
źródło: comment_1665601139wSWdDW7n76gMGUmMrjqb9c.jpg
Pobierz@pokornaagnieszka476: Nagrzane we łbie masz ( ͡º ͜ʖ͡º)