Aktywne Wpisy

KonwersatorZabytkow +317
Baby domagają się żeby szkoła zapewniała darmowe podpaski bo jak to argumentują "okres może przyjść wcześniej niż się spodziewają"
No #!$%@? trzymajcie mnie, chodzą wszędzie z torebkami gdzie mają zestaw kosmetyków, lusterko, makijaże, szminki, pomadki, kredki do oczu, dwie patelnie i toster ale włożyć kilka podpasek na zapas to już problem xDDDD
#kobiety #okres #podpaski #bekazrozowychpaskow
No #!$%@? trzymajcie mnie, chodzą wszędzie z torebkami gdzie mają zestaw kosmetyków, lusterko, makijaże, szminki, pomadki, kredki do oczu, dwie patelnie i toster ale włożyć kilka podpasek na zapas to już problem xDDDD
#kobiety #okres #podpaski #bekazrozowychpaskow

kopek +1
Szukam fajnej nazwy na stronę gdzie będę zamieszczał swoje fotografie - głównie krajobrazy.
Kopek Foto? Kopek Media? Kopek produkszyn? Kopek w obiektywie? Inne?
#pytanie #fotografia #tworczoscwlasna
Kopek Foto? Kopek Media? Kopek produkszyn? Kopek w obiektywie? Inne?
#pytanie #fotografia #tworczoscwlasna
#ukraina #rosja #wojna #russiahateclub
Komentarz usunięty przez moderatora
Nawet nigdzie nie napisałem coś pozytywnego o russkich lub coś negatywnego o Ukrainie tylko stwiedziłem że chłopy które wszędzie widza onuce przyczyniają się do niechętnego przyjmowania newsów o postępach Ukrainy XD
czy my wszedzie widzimy onuce? i kazdy obserwuajcy tak komentuje?
bo tym wpisem pod tym tagiem zrobiles z siebie idiote xd
To najlepszy przykład. 28 plusów ma chłop, który wkleja jakiś filmik z marca, który przecież już nawet nikogo nie powinien interesować, ale wykopki nawet takiego oczywistego fejczura będą usprawiedliwiać, a autora wyzywać od onuc.
Gdzie każdy człowiek, jak spojrzy na to, to widzi, że to nie współgra ze sobą, że te proporcje, kolory i sam ubiór w stosunku do pory dnia i pogody
to chyba jasne, ze tym wpisem po przez uzycie tego tagu czuje sie schowany do jednego wora
To szukanie onuc serio zaszło za daleko i oni się zachowują jak tłum wieśniaków z widłami i pochodniami którzy szukają kogoś do zlinczowania
Powiem ci, ze nie zauwazylem posta na tym tagu by ktos pisal bezsensownie (no chyba, ze sie myle to przepraszam)
no jak zapraszasz obserwujacych tego tagu do dyskusji w ktorym rzucasz takie oskarzenia, to wyglada to na prowokacje
ten tag jest dla ludzi ktorzy hejtuja zbrodniarski atak rosji na Ukraine. tyle.
@obludnik-rozi: Powiedz mi w którym momencie oskarżyłem Ciebie lub kogoś personalnie? Jakby nie użył tagu #russiahateclub to równie dobrze ktoś z tagu #wojna #ukraina mógłby napisać że po co tak taguje jak on nie wyzywa nikogo od onucy. Myślałem że tagi są żeby trafić w daną grupę odbiorczą, a jakby nie spojrzeć to ten tag ma dużo wspólnego z russkimi
Nigdzie nie nazwałem użytkowników danego
wiec czego oczekiwales?
dla mnie to #!$%@? fikolka
albo serio nie pomyslales
@obludnik-rozi: A gdzieś napisałem o popieraniu ruskich działań? Czy stwierdziłem że bez weryfikacji wykopuje się fake newsy i wyzywa każdego od onuc
@obludnik-rozi: zresztą sam przyznajesz się że jednak kwalifikujesz się do osób które wszystkich wyzywają od onuc więc myślę że dobrze jednak otagowałem
@pokornaagnieszka476: Nagrzane we łbie masz ( ͡º ͜ʖ͡º)