Wpis z mikrobloga

Teraz bym brał jakąś żeliwną


@Ziutek_Grabaz: człowiek co dobre uczy się z czasem

@jestemmimas: popatrz na czym pracują profesjonalni szefowie kuchni (tylko tacy bez kontaktów sponsorskich ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) a okaże się że na zwykłej stali a nie na wynalazkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bad_Wolf każdy na czymś innym niestety i zależy od dania i restauracji, nie ma szefa który ma w robocie tylko jedną uniwersalną patelnie taką jaką akurat potrzebowałby nie kucharz do domu. Żeliwną chce bo ma też pare innych przydatnych funkcji w porównaniu do non stickow
  • Odpowiedz
non stickow


@Ziutek_Grabaz: każda stalowa się taką stanie( ͡° ͜ʖ ͡°) Warunek musisz się nauczyć z niej korzystać

Profesjonalnego sprzętu do kuchni (także używalnego w domu( ͡° ͜ʖ ͡°) ) dostarcza np Hendi czy Yato
  • Odpowiedz