Wpis z mikrobloga

@SaintWykopek: mam od dwóch tygodni Xiaomi Redmi Note 11 chociaż bez 5G i sobie mega chwalę, jakbym nie katował baterii to 2 dni bez problemu trzyma, z fotkami to aparat chwilę potrzebuje żeby się zebrać, ale fakt faktem do tej pory robiłem foty tylko na najwyższej jakości, to może dlatego. generalnie przesiadłem się z HTC A9s i jestem turbozadowolony xd
  • Odpowiedz
@trzyakordy: Nadal nie da się odinstalować tego odtwarzacza filmów plus dymki w messengerze są kwadratowe?

@SaintWykopek: poszedłbym w samsunga jak już, jedyne firmy które dbają o soft moim zdaniem to Samsung i Apple, u niektórych innych producentów bardzo poważne błędy pozostają bez latek bardzo długi czas
  • Odpowiedz
@SaintWykopek: Za około 1500 zł bierz Oneplusa Nord 2/2t bo nic lepszego w tej cenie nie ma.
Za 2000-2300 zł najlepsze są: Oneplus 9 pro, s21fe i Xiaomi 12x.
Tylko trzeba promocje upolować, polecam peppera.
Oneplus 9 pro jest najlepszy z nich ale z baterią ma problemy.
  • Odpowiedz
  • 1
@SaintWykopek: jeśli gorszy procesor ci nie przeszkadza to za 1200 można było wyrwać a52 5g, robi spoko zdjęcia, bateria wystarcza na długo, soft jest milion razy lepszy niż xiaomi.
Ogólnie polecam iść w samsunga nawet jeśli bateria będzie nieco gorsza, to w porównaniu do xiaomi komfort używania telefonu jest milion razy lepszy.
  • Odpowiedz
@poCoWamMojNumerTelefonu: Gość na budżet do 2300 zł a Ty mu proponujesz stary telefon z procesorem, który jest w telefonach za 800 zł.

Miałem Xiaomi i Samsunga. Samsung ma system lepszy ale bez przesady, przepaści nie ma.
  • Odpowiedz