Aktywne Wpisy

Squirell_ +12
Jak wygląda wasze życie towarzyskie po pracy? Obecnie jestem na takim etapie, że znajomi ze studiów już się wykruszyli, najbliższym koleżankom zmieniły się priorytety na macierzyńskie i po prostu mamy coraz mniej wspólnych tematów do rozmów. Ja pracuję zdalnie, więc okazję do integracji z ludźmi z pracy mam tylko raz w roku. Z tego powodu coraz bardziej doskwiera mi poczucie wyobcowania, moja codzienność to praca 9-17, a później atrakcje w stylu wyjścia

JohnCasey +15
Beka z wykopu. Macie kubeł zimnej wody na łeb. Artykuł bardzo obiektywny i przyziemny, wbrew temu co tu ćpacie.
"Minął rok i żadna z przepowiedni o upadku Rosji się nie spełniła. Zarówno specjaliści z zakresu wojskowości, jak i gospodarki piszą już o perspektywach Ukrainy i Rosji w znacznie ostrożniejszych słowach. To dobrze. Wszyscy potrzebujemy w tych sprawach głębszego oddechu. Mam więc nadzieję, że to, co teraz napiszę, zostanie poddane spokojniejszej dyskusji.
Nie
Pany szukam tytułu horroru, nastolatkowe przyjeżdżają do lasu żeby rzucić narko, woreczki wyrzucają do studni ale jedna z nich nie wywala. później pamiętam opętane drzewo wchodzące jej pomiędzy nogi. ktoś kojarzy?
macie jeszcze jakieś mega wciągające horrory?
@virusriddle: Mam na liście :D odpowiem Sinisterem jeżeli nie widziałeś jeszcze ( ͡° ͜ʖ ͡°)