Wpis z mikrobloga

@Azura: Sobie w sierpniu kupiłem, reszta to wrzesień i październik.
@astri: W tyłku mam siedzenie nad tym za 200 zł czy nawet za 500 zł. Ani złotówki za to nie wziąłem od nikogo, wszystko za darmo dla rodziny i znajomych z dobrego serca. Prawda jest taka, że 50% ludzi nie potrafi kupić, bo są kompletnymi nie ogarami i nawet konta nie potrafią skonfigurować poprawnie, a potem zdziwienie, że
  • Odpowiedz
@zawisztheblack: nieprawda, to zależy od szybkości i od łącza, ja nie mogłem dość długo kupić na lapku, pierwszy raz spróbowałem na telefonie i kupiłem dla siebie, później 3 próby dla innych i nic a dzisiaj wpadło 2 tony dla kogoś, kwestia szczęścia jak cię wpuści na serwer

ale fakt ci co pytają jaki PESEL podać w profilu albo czy można CEEB później dołączyć to nieogary a siedzenie 2-3 godziny za
  • Odpowiedz
@astri: Wszystko zależy od łącza. Tylko ludzie nie ogarniają. Jak mi znajomy pisze, że od dwóch miesięcy nawet strony głównej nie widział w trakcie sesji (sic!) to znaczy, że jest coś srogo nie tak i warto skończyć takie walenie głową w mur i pokombinować. Prościej jest jednak marudzić :E. Żadnej kasy nie chcę za kupowanie węgla, nawet z przeznaczeniem na cele charytatywne. Chce już skończyć z tym zabawę. Właśnie pół
  • Odpowiedz