Wpis z mikrobloga

Ludziska, czy wybory do piątki a potem do trójki były tego samego dnia? I w tym samym miejscu?
Bo wtf że Valentyn do trójki trafił online, a potem cyk i znalazł się żywy na miejscu.
#rolnikszukazony
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jedna_odpowiedz: on jest kierownikiem budowy, pewnie beton mu się lał i miał pilnować

@Dlugi_1111: pewnie biorą 2 rolników na dwa dni, rano jeden poznaje i ma wolne, po południu poznaje drugi, następnego dnia obydwaj mają konkurencje. Pytanie czy decyzja o wyborze 5 z 10 zapada w dniu poznania czy nie, dla kandydatek lepiej szybciej móc wrócić do domu, ale dla rolnika lepiej przespać się z decyzją.

No i
  • Odpowiedz
@jedna_odpowiedz pewnie go na grsnicy zatrzymali przez wojnę i produkcja coś musiała wymyślić

@6182 raczej wątpię. Dłuższe nagrywanie dało by możliwość poznania poza kamerami co by wpłynęło znaczne na decyzję i widz by nie miał możliwości tego uwierzytelnienia
  • Odpowiedz
@Dlugi_1111: @jedna_odpowiedz: czyli moja teoria nie trzyma się kupy, zatem jeden rolnik to jeden dzień. Tylko po co pokazuje się kandydatki z walizkami jak dla nich to wyjazd na jeden dzień? Chyba że mają w nich drugi komplet ubrań w którym grają że to nie jeden dzień.
  • Odpowiedz
@jedna_odpowiedz: Valentyn nawet jakby mu zerwało połączenie online, byłby czarny ekran, byłby w 3-ce. Dziewczyna już go oczami wybrała i raczej jeśli on faktycznie nie jest Mateuszem Kisielem co chciał zostać celebrytą walczącym w MMA będzie jej wyborem na koniec.
  • Odpowiedz
Może niech @Truflaa nas oświeci. ( ͡º ͜ʖ͡º)

1. Robili wam testy na covid przed randkami?
2. Ile trwały nagrania w których brałaś udział - jeden czy dwa dni?
3. Rolnicy mieszkali w tym samym budynku co kandydaci czy w jakichś osobnych?
  • Odpowiedz
@abandon średnio mogę mówić na takie tematy ¯_(ツ)_/¯ co do covid to był wywiad odnośnie tego ale testów nam nie robili. Nie mam pojęcia gdzie rolnik mieszkał, nie byłam tym zainteresowana
  • Odpowiedz
  • 1
raczej dwa/trzy dni max. Bo zawsze w pierwszej scenie widać, że taszczą wielkie walizki, po co mieliby je brać na jeden dzień? No i nagrywki jednak trochę trwają, a nigdy nie ma ujęć wieczorem, tylko jak jest bardzo jasno i w miare ciepło
  • Odpowiedz