Wpis z mikrobloga

Poleci ktoś jakiegoś sensownego zastępcę za Aqua Allegoria - Mandarine Basilic? Kupiłam kiedyś więcej, teraz zapas flakoników mi się kończy, patrzę na ceny i, delikatnie mówiąc, jestem zaskoczona, więc rozglądam się za jakąś alternatywą ;) Ktoś coś? Kiedy to tak podrożało?

#perfumy
  • 10
@eric2kretek: idealnie tak samo na pewno nie będzie, liczę się z tym. Jeśli nie znajdę miejsca do powąchania na żywo, to się odezwę, dzięki :)
Aqua Allegoria pachnie na mnie głównie skórką mandarynki, bazylia jest bardzo nieśmiała, więc na to będę zwracać uwagę. Może padną jeszcze jakieś propozycje, teraz i tak chłodniej, to mam chwilkę na poszukiwania.
@loopie96: to może być zbyt słodko, ale powącham, zobaczę. Z tą mandarynką się na tyle dobrze udało zgrać, że sama jej nie czuję, a słyszę "ale coś ładnie tutaj pachnie", jak ktoś się pojawi w pobliżu. Nie chciałabym, żeby to się zrobiło za słodkie, będę sprawdzać :)
@kasiknocheinmal: nie jest słodko właśnie w tym 4711, to coś w stylu soku prosto z pomarańczy dla mojego nosa
w sumie jakbyś cały owoc miała bo też czuje tam coś na wzór skórki z tym białym tym
z 4711 to jest mandarine & cardamon, niestety jak to 4711 ma parametry dość takie sobie, ale jak na cene to pachną też bardzo fajnie naturalnie
zresztą wszystkie 4711 pod tym względem są fajne,