Aktywne Wpisy
larvaexotech +29
Widzę, że mirko już zalane hejtem na Ukraińców ze względu na to pobicie, co na głównej się świeci z 1000+ wykopań.
O co Wam chodzi? Przecież nikt nie mówi, że to dobrze, że mogą albo że nic się nie stało. Tu chodzi o coś innego, od wojny do Polski przyjechało 15 mln (!!!) uchodźców z Ukrainy (to trochę więcej niż potrafisz policzyć na palcach więc się nie fatyguj). I tak, w tych
O co Wam chodzi? Przecież nikt nie mówi, że to dobrze, że mogą albo że nic się nie stało. Tu chodzi o coś innego, od wojny do Polski przyjechało 15 mln (!!!) uchodźców z Ukrainy (to trochę więcej niż potrafisz policzyć na palcach więc się nie fatyguj). I tak, w tych

LonNon +1

#perfumy
@loopie96: sprawdzę, dzięki. Wygląda na mniej złożone, może nawet będzie jeszcze lepiej pachnieć.
Aqua Allegoria pachnie na mnie głównie skórką mandarynki, bazylia jest bardzo nieśmiała, więc na to będę zwracać uwagę. Może padną jeszcze jakieś propozycje, teraz i tak chłodniej, to mam chwilkę na poszukiwania.
niestety 4711 mają bardzo słabe parametry, ale za to kosztują gorsze
w sumie jakbyś cały owoc miała bo też czuje tam coś na wzór skórki z tym białym tym
z 4711 to jest mandarine & cardamon, niestety jak to 4711 ma parametry dość takie sobie, ale jak na cene to pachną też bardzo fajnie naturalnie
zresztą wszystkie 4711 pod tym względem są fajne,
cytrusy według mnie mają genialne :)