Wpis z mikrobloga

@DocentMarzanek: To nie fenomen, tylko piękny dowód upowszechniania się w Polsce gorzkiego odkrycia od dawna znanego w krajach kapitalistycznych, czyli uświadomienia sobie aktu, że przytłaczająca większość populacji to przaśni kretyni i trzeba z tego korzystać, łechtać ich, trzepać na tym kasę. A polskim wkładem w to zjawisko była część najbardziej przaśna z przaśnych, czyli zrozumiałe chyba tylko w naszych warunkach sytuacje z wiejskich wesel.
I te żenujące, slapstickowe efekty dźwiękowe podłożone pod każdą wywrotkę.

@Hatespinner: Jak ja tego nie znoszę. Te wszystkie występy w mam talent itp. są przepełnione tym gównem.
@Ranmus: Ja to wiem, bo jestem lvl39 i pamiętam szczęśliwie te czasy. Niemniej nigdy nie widziałem nic zabawnego w tych filmikach i tym programie. Zresztą w moim domu telewizję oglądało się dość rzadko jeśli miałbym to porównać z tym, że u moich kolegów w owym czasie "srebrny ekran" był włączony przez większą część dnia.
@xDawidMx: Ojciec mojego byłego był kamerzystą na imprezach okolicznościowych i kilka razy coś wygrał w tym programie, jakąś kasę, meble i sprzęt elektroniczny
@xDawidMx:
Gdy #!$%@? jest na dworze
Po mieście się nie wożę
Przy telewizorze tak i lepiej być nie może
O Boże znowu Drozda, Śmiechu Warte
Panie Drozda, idź pan w #!$%@? z takim żartem
Ale mam programów sto
Latam po kanałach jak tornado
Szukam hip-hopu jak jakiś Desperado
Znowu dobre rymy pojawiły się na łączach
Hip-hop w telewizji od początku do końca