Wpis z mikrobloga

W zwiazku z miniafera chmurkowa proponuje powolac do zycia GrupaWykopujaceChmurkoweGowna.

Admini wyssali sobie z palca nagle, ze znalezisko ma miec 10 wykopow by zasluzyc na chmurzastego. Dlatego szukamy 10 (lub wiecej) sprawiedliwych, ktorzy chetnym pomoga zdobyc upragnione odznaczenie!

Po osiagnieciu tej magicznej liczby 10, znaleziska beda zakopywane w p---u! No.. chyba, ze sie nadaja na glowna (hue hue hue).

Info o miniaferze: http://www.wykop.pl/wpis/678765/afera-chmura-cloud24-chca-mnie-wycyckac-z-odznacze/

#miniafera #chmurka
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@danielm80: @kamdz: nie wiem czy to nieudolność lub oszustwo - wiele badgy ma zdawkowy opis bez precyzowania o co chodzi. W przeciwnym wypadku nawet do takiej drobnej rzeczy musielibyśmy zmieścić 50 punktowy regulamin, bo zawsze znajdzie się, ktoś, kto stwierdzi, że coś jest nieściśle opisane.
  • Odpowiedz
@maciejkiner: Ja nie widze roznicy 50 punktow regulaminu miedzy:

Przez 90 dni rozdajemy odznaczenie "chmurzasty" za dodanie znaleziska w kategorii "Cloud Computing".

a

Przez 90 dni rozdajemy odznaczenie "chmurzasty" za dodanie znaleziska w kategorii "Cloud Computing". Znalezisko musi miec min 10 wykopow i utrzymac sie min 24h.
  • Odpowiedz
@danielm80: no widzisz, ale to drugie też jest nieprecyzyjne. I z krótkiej informacji robi Ci się długi komunikat, którego połowę stanowi informacja o tym, za co dostać badga. A chyba ważniejsze (i fajniejsze) w tym komunikacie jest to, że kupując reklamę w markecie możesz dostać naprawdę przyjemny bonus na konto w e24cloud.
  • Odpowiedz
@Ryu:

Farciarz - za dodanie znaleziska, które rzutem na taśmę weszło na stronę główną

ma równie precyzyjny opis co to - tam po prostu nie ma miejsca na pisanie długiego komunikatu, ale ok, w związku z niejasnościami zapewne napiszemy tam jutro elaborat jak dokładnie wygląda procedura przyznawania.
  • Odpowiedz
@maciejkiner: Wazniejsze w tej REKLAMIE jest faktycznie

ze (...) możesz dostać naprawdę przyjemny bonus na konto w e24cloud.

Ale fajniejsze jest badge. Badge ktory mial byc rozdawany na
  • Odpowiedz