Aktywne Wpisy

Karacol +1318
Kiedyś byłem na dniu próbnym w Januszeksie, typ co się mną zajmował ciągle wołał na mnie młody a przedstawiłem mu się już dwa razy, zaczęło mnie to irytować więc postanowiłem na niego mówić stary.
On się oburzył i mówi, że nie mam dla niego szacunku, ja mu powodzialem, że mam taki sam jak on do mnie, coś zaczął mi gadać, że na szacunek trzeba sobie zasłużyć, to mu odpowiedziałem by się starał
On się oburzył i mówi, że nie mam dla niego szacunku, ja mu powodzialem, że mam taki sam jak on do mnie, coś zaczął mi gadać, że na szacunek trzeba sobie zasłużyć, to mu odpowiedziałem by się starał

WielkiNos +635
- nic. Mimo wydrukowanej i widocznej wyraźnie na tablicy ogłoszeń informacji, że pacjentowi przyjętemu planowo w danym dniu przysługuje zupa (nie "obiad", tylko "zupa") oraz kolacja. O godzinie 13:40 było już po obiedzie, więc nic nie dostałem.
Dzień 1, kolacja.
- 3 kawałki chleba z Biedronki
- najpodleszej jakości kiełbasa, bardzo luźna i dość tłusta, słona, z "chrupkami" w postaci kawałków zmielonych kości, obrzydliwa
- około ćwiartki pomidora, bardzo zimnego.
#szpitalnejedzenie
źródło: comment_1664897952Y6t7CmfIy0dssPAZ8SkYSw.jpg
Pobierz- nic.
Dzień 2, obiad
- nic.
Dzień
- kubek letniej zupy warzywnej z kurczakiem, wszystko zmiksowane na krem. Zaskakująco smaczna, choć może tak mi się wydaje z powodu wygłodzenia z dnia drugiego.
źródło: comment_1665037911R34LfQzePsM3jEpNvTWsbu.jpg
Pobierz- kubek letniej zupy o bliżej nieokreślonym składzie. Z pewnością nie jest to barszcz. Czuć kurczaka i warzywa. Oczywiście wszystko zmielone na papkę. Nie jest to niedobre, ale zdecydowanie też nie smaczne. 3/10
źródło: comment_1665052411dFKiJJLhNAo5wCvPZGKMQI.jpg
Pobierz- 4 kawałki chleba fatalnej jakości. Smakował jak trociny że szkłem.
- trójkącik margaryny równie podłej jakości. Paskudny tłuszcz roślinny.
- 3 plasterki szynkowej. Nawet nie była zła.
- ćwiartka pomidora.
- kawa zbożowa z niewielką ilością mleka.
źródło: comment_1665071246Sz94eKN1DKH5xhYytdEUB9.jpg
Pobierz- dwa kawałki chleba pszennego, tego co wcześniej
- jedna kromka chleba razowego
- margaryna
- marmolada, słodka, smaczna
- twarożek, taki zwykły, bez soli, był ok
źródło: comment_1665130985bsQnO101pcjDtRYmLDlgjw.jpg
Pobierz