Aktywne Wpisy

Ktoś wrzucił fotkę Semi i naśmiewają się że wygląda paskudnie ¯\(ツ)/¯
Co do wyglądu, to jej kształt wynika tylko i wyłacznie z próby osiągnięcia jak największej aerodynamiki. Ta wielka ciężarówka uzyskała lepszy współczynnik aerodynamiczny niż Bugatti Chiron. W ten sposób uzyskano kilkdziesiat km zasięgu więcej z tej samej baterii.
W zasadzie nieistotne czy ciężarówka jest na benzynę, czy na energię elektryczną. Idiotyczne kształty klasycznych kabin stawiają wręcz maxymalny opór. Popatrz np. na
Co do wyglądu, to jej kształt wynika tylko i wyłacznie z próby osiągnięcia jak największej aerodynamiki. Ta wielka ciężarówka uzyskała lepszy współczynnik aerodynamiczny niż Bugatti Chiron. W ten sposób uzyskano kilkdziesiat km zasięgu więcej z tej samej baterii.
W zasadzie nieistotne czy ciężarówka jest na benzynę, czy na energię elektryczną. Idiotyczne kształty klasycznych kabin stawiają wręcz maxymalny opór. Popatrz np. na

jmuhha +174
Ostatni poranny autobus do Chrubieszowa gdzie jest sklep i przychodnia właśnie odjechał ( ͡° ʖ̯ ͡°)....
Następny będzie o 13:10 a i tak nie wszyscy się zmieszczą...
Następny będzie o 13:10 a i tak nie wszyscy się zmieszczą...

Komentarz usunięty przez moderatora
akceptuj na discordzie, boisz sie mnie panie powazny?
A jak pana podniecają chłopcy w sukienkach to życzę powodzenia w życiu
Komentarz usunięty przez autora
brakuje mi troche twoich past na moj temat na vikopie
Nic mi do tego w takim razie skoro jemu takie coś odpowiada, miłego wieczoru.
A co do ciebie, no skoro mnie zablokowałeś kiedy chciałem wyjaśnić, o co tobie #!$%@? po raz tysięczny chodzi, no to chyba się boisz xD. Ja nie gryzę, lubię wyjaśniać niedogodności, bo lubię konkrety.
3 dni spokoju, a potem znowu jakieś czepianie się mnie było, a potem blok. Niepoważnym człowiekiem jesteś, jeszcze jakbyś wyjaśnił o #!$%@? ci chodzi przed zablokowaniem to
atencja spada, sir
NIE ŚMIEĆ POD POSTAMI MOJEGO PANA INKELU
Smycz nie uwiera? Wracaj skąd przypełzłeś kreweto.
Komentarz usunięty przez moderatora
To tak jak Sebek i Fusik się tu całkiem przypadkowo znaleźli (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Szkoda czasu czytać te bzdury, miałeś się zamknąć, więc to zrób ¯_(ツ)_/¯
Dam znać jak będę w Łodzi to będziesz mógł mi żale wylać na żywo, jeśli przyjdziesz (✌ ゚ ∀ ゚)☞