Aktywne Wpisy
Koksixk +1
Ile piw może wypić osoba z mocną głową?
SawyerJ +201
Zna ktoś markę Dea? W lipcu lecę najpierw do Meksyku, później na południe. Znajomy stamtąd polecał mi bluzę tej marki do m.in. wypadów do dżungli.
Kupiłem, nie była tania, a jest mocno przeciętna, wrzucam zdjęciu.
Korzystał ktoś z produktów tej firmy? Sprawdzi się tam czy będzie to tylko zmarnowane miejsce w bagażu?
#meksyk #podroze #pytanie #pytaniedoeksperta #wakacje #swiat
Kupiłem, nie była tania, a jest mocno przeciętna, wrzucam zdjęciu.
Korzystał ktoś z produktów tej firmy? Sprawdzi się tam czy będzie to tylko zmarnowane miejsce w bagażu?
#meksyk #podroze #pytanie #pytaniedoeksperta #wakacje #swiat
Widzę, że na #famemma tagu duzo jest mówione o Dawid Ozdoba. Mialem okazję spotkać tego goscia jakis rok przed rozpoczeciem nagrywek Warsaw Shore.
Byl to rok 2012 albo 2011 i znalezlismy ze znajomymi informacje o castingu do polskiej wersji Jersey Shore. Wtedy się to nazywało Kacice i Kociaki czy jakoś tak. Mialo to byc robione przez innego producenta niz pozniejszy Warsaw Shore. Wybraliśmy wśród paczki znajomych najbardziej ,,dynamiczna,, osobe i zdecydowalismy, ze jedziemy na ten casting. Wymyslilismy sobie, ze jak bedzie mial dostep do willi z innymi uczestnikami to będzie możliwość wiecznego imprezowania - poprostu nas tam wkręci.
Zajechalismy na podany adres gdzie mial byc robiony ten casting. Ledwo tam trafiliśmy bo to byly jakies stare magazyny.
Wchodzimy do środka a tam tylko 3 jurorów, jakas bieda operatorka i jeden gosc na przesluchaniu przed nami.
Pytają się typka, zeby powiedział o sobie i swoim zyciu.
Z tego co pamietam:
- zalozyl zespól taneczny i prowadzi kursy tanca,
- podwojny inzyniera na politechnice
- pisze ksiazke
- gra w zespole
- sam sobie zrobil tatuaz
- sztuki walki ( purpura chyba w bjj)
Został spytany jakie wydarzenie zmienilo jego zycie, to powiedzial, ze jak mial ponizej 18 lat to sie poklocil z matka i wyjechal do niemiec na marsz milosci. Zostal tam dostrzezony przez media i pokazali go w Polskiej TV. ( moglem cos #!$%@? ale tak mniej wiecej powiedzial)
Ogólnie posluchalem typka i piewsze mysl to #!$%@? czlowiek renesansu gdzie ja sie #!$%@? ze studiami na politechnice warszawskiej a typ nie dosc, ze imprezowy automat to jeszcze podwojny inzynier.
Po dwoch latach dostał walke z Burneika i wtedy pierwszy raz o nim uslyszalem poza ta sytuacja. Wtedy jeszcze nie wiedzialem, ze ruchal Herbus bo totalnie by mnie zmiotlo z planszy.
* nie wydawał sie wtedy w ogole #!$%@?, odebralem typa ogolnie pozytywnie
@Miscellaneous: Skąd taki news?